IGRA NA SIGURNO

Tina Katanić i u 'Brazuki' osvaja dekolteom

23.06.2014 u 14:15

  • +3

Tina Katanić

Izvor: tportal.hr / Autor: Screenshot/HRT

Bionic
Reading

Svestrana ljepotica Tina Katanić nakon pobjede u showu 'Zvijezde pjevaju' uživa u novom angažmanu na HRT-u. Osim što se trudi opravdati povjerenje te šarmirati gledatelje svojim voditeljskim umijećem, Tina ne odustaje ni od izazovnih kombinacija koje su, morate priznati, unatoč demode stilu melem za oči

Tako u emisiji 'Brazuka' lijepa Tina oduševljava seksi kombinacijama, koje su u samom početku djelovale ipak malo preozbiljno. Za ovu rasnu ljepoticu bolji su odabir seksi haljinice koje naglašavaju atribute.


Ljubičasta haljina, nabranog dekoltea, istaknula je odlično Tininu put, baš kao i seksi opravica s malo čipke oko dekoltea koja joj stoji kao salivena. No ipak se ne možemo oteti dojmu da bi joj malo lepršaviji, laganiji materijali bolje pristajali te ne bi izgledala kao da ide na maturalnu večer.  Saten, koji često viđamo na njoj, ipak je malo zahtjevnija tkanina, koja osim toga izgleda preozbiljno, pa čak i malkice, usudili bismo se reći, dodaje godine.

No tko bi joj to zamjerio, kada je adut svih njezinih seksi haljina upravo naglašeni dekolte, koji se ne libi pokazati ni kad ide na premijeru filma. Upravo je na toj premijeri zabljesnula u žutoj haljini koja je otkrila noge, ali i dekolte. Tini nepisano modno pravilo da se ne pokazuju noge i dekolte odjednom ništa ne znači. Tko bi joj zamjerio kad se očito ne može odlučiti što pokazati.