PRKOSI GORSKIM SPAŠAVATELJIMA

Tijelo stvoreno za bikini: Oskudno odjevena Kate Hudson nije odoljela zovu divljine

22.04.2021 u 17:44

Bionic
Reading

Glumica koja je nedavno napunila 42 godine, podijelila je na društvenim mrežama zajedničku fotografiju s kćerkicom Rani Rose. Odjevena u crveni sićušni bikini Kate je oduševila poklonike zdravog načina života, ali vjerojatno je zabrinula poklonike sigurnog boravka u prirodi

'Kakva majka, takva kći... Slavite mame s nama ove godine!' napisala je Hudson na svom Instagramu i označila @tobeinbloom, promovirajući svoju liniju praškova za zdravu prehranu Inbloom.

Na fotografiji glumica pozira s najmlađim od svoje troje djece, dvoipolgodišnjom Rani Rose, s kojom je provodila vrijeme u prirodi.

Tijelo stvoreno za bikini Kate nije pokazala u sigurnosti pješčanih plaža, nego na skliskim kamenim gromadama uz neki potok ili rijeku.

Premda su Rani Rose i Kate na nogama imale čvršću obuću a ne japanke, teško da bi se gorski spašavatelji složili s njenim izborom odjeće za boravak u prirodi.

No utegnutoj Kate, bez grama viška sala na trbuhu, ionako nije bio cilj promovirati sigurnost boravka u prirodi, nego svojom zavidnom figurom skrenuti pozornost na svoju liniju proizvoda zdrave prehrane, od kojih se ne odvaja ni u prirodi.

  • +9
Kate Hudson Izvor: Profimedia / Autor: SBJ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Osim zdravim napicima iz 'vlastite kuhinje', Kate zavidnu liniju može zahvaliti i redovitoj tjelovježbi, u kojoj je nije spriječila ni karantena, što redovito pokazuje objavama iz teretane.

Daleko od toga da se Kate hrani samo praškastim napicima pa su i na rođendanskoj proslavi, koju joj je u svojoj vili pripremila majka Goldie Hawn, uzvanicima bili servirani tanjuri, a ne shakeri.

A zna zgodna Kate i kako se radi domaća tjestenina.

Kćer Rani Rose Kate ima sa svojim dugogodišnjim dečkom Dannyjem Fujikawom, no zvijezda koja je prije nekoliko dana proslavila 42. rođendan ima i 17-godišnjeg sina Rydera Robinsona iz braka s Chrisom Robinsonom te devetogodišnjeg sina Binghama s bivšim partnerom Mattom Bellamyjem.