BRINE O IZGLEDU

Nakon golišave objave iz kade Kate Hudson pokazala zavidnu figuru na plaži

26.06.2020 u 18:02

Bionic
Reading

Glumica Kate Hudson prije godinu dana rodila je treće dijete, kćerkicu Rani koju dijeli s partnerom Dannyjem Fujikawom. Ekspresno nakon poroda poznata plavuša svoju je figure dovela do savršenstva, a sada ju je pokazala u golišavoj objavi na Instagramu, te potom na plaži u Malibuu

Serija novih fotografija nastalih na plaži u Malibuu na kojoj se u sportskom kompletiću zagrijava za trening Kate Hudson obišle su svijet. Poznata holivudska glumica pokazala je pritom svoju besprijekornu figuru koju je u svega nekoliko mjeseci nakon poroda dovela do savršenstva.

Uske sportske tajice do sredine lista te minijaturni top posebno su izrazili ravan trbuh, vitke noge I istrenirane ruke 41-godišnje glumice.

  • +2
Kate Hudson Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Hudson je svega nekoliko sati ranije na svom službenom Instagram profilu objavila golu fotografiju iz kade u kojoj se kupa sa svojim najmlađim djetetom, kćerkicom Rani koju dijeli s parterom Dannyjem Fujikawom.

Osim nje, Hudson ima 16-godišnjeg sina Rydera s bivšim suprugom Chrisom Robinsonom te 8-godišnjeg sina Binghama kojeg je pak dobila s bivšim dečkom Mattom Bellamyjem.