OSVAJA IZGLEDOM

Tijelo od milijun dolara Jennifer Lopez je upakirala u odličan stajling

22.10.2018 u 11:28

Bionic
Reading

Ako netko zna kako naglasiti obline i istovremeno ne djelovati prenapadno, onda je to Jennifer Lopez. Slavna latina plijenila je pažnju u izlasku s dečkom Alexom Rodriguezom, zablistavši u još jednom besprijekornom stajlingu koji zaslužuje čistu peticu

Pop diva Jennifer Lopez ne krije ljubavnu sreću. Nakon tri propala braka slavna pjevačica sreću je pronašla s bivšim igračem bejzbola Alexom Rodriguezom s kojim je u vezi od veljače 2017., a bivši sportaš svoju odabranicu rado prati na svim društvenim događanjima, koncertima i poslovnim pojavljivanjima.

Par je proteklog vikenda viđen ispred jednog poznatog losanđeleskog restorana. Zanosna latina i Rodriguez odlučili su uživati u romantičnoj večeri u dvoje, no gdje god se pojave pjevačica izazove popriličnu pažnju, pa je zaljubljenim golupčićima društvo pravio i osobni tjelohranitelj koji se pobrinuo da par nesmetano uživa u večeri.

  • +12
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Slavna latina je za romantičnu večeru odabrala prekrasnu pripijenu haljinu od pletiva s efektnim šarenim kariranim uzorkom koju potpisuje modna kuća Chanel. Elegantna haljina midi kroja lijepoj J.Lo je pristajala kao salivena, naglasivši njezinu besprijekornu figuru i bujne obline na koje je ljepotica posebno ponosna.

Cjelokupan stajling pjevačica je upotpunila statement dizajnerskim komadima - omiljenom torbicom s potpisom modne kuće Valentino koju posjeduje u nekoliko boja, Chanelovim remenom te upečatljivim sandalama inspiriranima modom afričkih plemena s potpisom Toma Forda.

  • +30
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia