ZNA ONA PUNO BOLJE

Jennifer Lopez izgleda odlično, ali njezin stajling je potpuni promašaj

10.10.2018 u 09:47

Bionic
Reading

Jedna od najvećih pjevačkih zvijezda današnjice Jenifer Lopez plijenila je pažnju na dodjeli američkih glazbenih nagrada u Los Angelesu. Latinoamerička ljepotica pokazala je da i na pragu 50. izgleda kao s početka karijere. Slavna pjevačica svakodnevno vježba poput Spartanca, što se na njezinom tijelu itekako vidi, no unatoč besprijekornoj figuri, stajling koji je odabrala za crveni tepih nije najsretnije rješenje

Sinoć je u Los Angelesu održana prestižna dodjela American Music Awards na kojoj se tradicionalno okupila američka estradna svita. U moru slavnih ljepotica pažnju je plijenila i glazbena diva Jennifer Lopez, no nažalost, njezin se stajling ne može uvrstiti među najbolje stajlinge ovogodišnje dodjele.

49-godišnja pjevačica na crveni tepih je stigla odjevena u lepršavu ružičastu haljinu s potpisom libanonskog dizajnera Georgesa Chakre. Iako se može pohvaliti tijelom od milijun dolara, zbog kojeg je mnogi smatraju jednom od najatraktivnijih žena svijeta, haljina s dubokim dekolteom i prorezom do bedra nije najbolji odabir za atraktivnu latinu.

  • +15
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Osim što djeluje jeftino, haljina zbog pretjeranim izreza, proreza i otvorenih leđa izgleda pomalo vulgarno, a cjelokupnom dojmu nije pomogla ni boja haljine koja je jedna od najpopularnijih boja sezone.

Slavna ljepotica stajling je upotpunila crnim sandalama s platformom i crnom 'clutch' torbicom, oboje s potpisom brenda Jimmy Coo, no ni modni dodaci nisu najsretnije rješenje. S druge strane, vizažistica i frizer odradili su odličan posao. Make up s naglaskom na očima i nude ružem te razbarušena punđa lijepoj pjevačici odlično pristaju.