SENZACIONALNO IZGLEDA

Tijelo koje izaziva zavist: Jennifer Lopez naglasila raskošne obline u bijelom

16.12.2019 u 12:50

Bionic
Reading

Glumica i pjevačica Jennifer Lopez svoje je tijelo tjelovježbom i zdravom prehranom dovela do savršenstva, pa često voli odjenuti odjeću koja laska njezinoj figuri

Latino diva ostavila je ponovno sve bez daha u još jednom fenomenalnom dnevnom looku koji je malo koga ostavio ravnodušnim.

  • +6
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: VEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Slavna ljepotica koja je ove godine proslavila 50. rođendan zadivila je u kombinaciji koju bi rijetko tko mogao isfurati s toliko samopouzdanja.

IMA SE ČIME POHVALITI

Obline koje osvajaju: Jennifer Lopez izgleda kao milijun dolara u pripijenoj bijeloj haljini

Pogledaj galeriju

U bijelom pripijenom topu i tajicama zmijskog uzorka, J.Lo je bila mamac za poglede, a ovaj sportski look dodatno je zaokružila s pomno odabranim detaljima: torbicom kroko uzorka i retro sunčanim naočalima mačkastih okvira.

Slavna ljepotica koja izgleda bolje no ikada, nedavno je nominirana za Screen Actors Guild nagrade, odnosno Nagradu udruženja glumaca ulogu u filmu 'Prevarantice s Wall Streeta' čemu se silno razveselila.

Lijepa je glumica je jedva zadržala suze nakon objave. Nominaciju za Nagradu udruženja glumaca (SAG Awards), Lopez je zaslužila ulogom Ramone u filmu 'Prevarantice s Wall Streeta', a u videu, kojeg je objavila na svom Instagramu, latino diva zahvalila je prvenstveno svojim kolegama glumcima koji su prepoznali njezin talent i nominirali je.