DRAMATIČAN STAJLING

Teško se odlučiti je li ova haljina modni pogodak ili promašaj

29.03.2017 u 10:58

Bionic
Reading

Glumica Anne Hathaway pojavila se na premijeri ZF komedije 'Colossal' u vrlo upečatljivoj kreaciji zbog koje je bila među najzapaženijim uzvanicama

Večernja haljina bogato ukrašena hit detaljem ove sezone, volanima, vintage je kreacija Armani Privea.

Penny Lovell, Anneina stilistica, odlučila se za ovu haljinu iz proljetne kolekcije Armani Privea iz 2006. kako bi ukazala na to da se i visoka moda može i treba reciklirati.

Ova senzacionalna opravica s otvorenim leđima u crnoj boji naglasila je vitku liniju 34-godišnje glumice i njezinu aristokratsku put.

  • +5
Anne Hathaway Izvor: Profimedia / Autor: tportal montaža/ Mihaela Maras

Dramatična kreacija zahtijeva minimum modnih detalja pa je Anne upotpunila stajling torbicom i prstenom.

Zgodna Njujorčanka, koju smo zapamtili i po ulozi u mjuziklu 'Jadnici', ovoga puta odlučila se za prirodan make-up: naglašene trepavice i ruž u nježnoj nijansi ružičaste.

Na premijeri filma Anne se pridružio njezin kolega iz 'Colossala', komičar Jason Sudekis, suprug Olivije Wilde, s kojom ima dvoje djece.

U središtu radnje filma 'Colossal' je Gloria koja se vraća u svoj rodni grad nakon što je dobila otkaz i ostala bez dečka. Uskoro je šokira spoznaja nakon što uoči čudnu poveznicu između čudovišta koje terorizira Seul i – sebe! Film stiže u kina 7. travnja.