KĆI EMIRA HADŽIHAFIZBEGOVIĆA:

'Teško je i trebat će nam vremena da se oporavimo'

13.10.2014 u 20:45

Bionic
Reading

'Žao nam je što je u toj nesreći stradala žena. Bio je nesretan slučaj i vjerujemo da će to dokazati i policijski izvještaj. Nije vidio dok je vozio, mislio je da su dvije trake otvorene. On nikada nikoga ne bi povrijedio', kazala je nakon fatalne nesreće kćerka poznatog glumca Emira Hadžihafizbegovića

Bosanskohercegovački glumac Emir Hadžihafizbegović, putujući za Zagreb, sudjelovao je u nesreći u nedjelju navečer, na dijelu autoceste A3 između Okučana i Zagreba, kod mjesta Bročice. Troje ozlijeđenih, među njima i Hadžihefizbegović, prevezeni su u novogradišku bolnicu, gdje je 63-godišnja žena oko 21 sat podlegla ozljedama.

Glumac je zadobio ozbiljniji prijelom desne nadlaktice i napuknuće lumbalnog kralješka te je u operacijskoj sali u bolnici u Novoj Gradiški, gdje mu liječnički tim operira ruku.

'Razgovarala sam s mamom u vezi te ozljede kralježnice, rekla mi je da će biti sve u redu. Hvala Bogu, pokretan je i već sutra ili prekosutra će biti prebačen u Zagreb', kazala je njegova kćerka Amra Hadžihafizbegović za Dnevni avaz

'Žao nam je što je u toj nesreći stradala žena. Bio je nesretan slučaj i vjerujemo da će to dokazati i policijski izvještaj. Nije vidio dok je vozio, mislio je da su dvije trake otvorene. On nikada nikoga ne bi povrijedio.

Ozljede koje je zadobio lakše će prebroditi, ima visok prag tolerancije na bol, ali znam da će teže na njega utjecati činjenica da je žena umrla. Iako imamo podršku brojnih prijatelja, obitelji, medija; teško se nositi s činjenicom da je netko umro u toj prometnoj nesreći. Teško je i trebat će nam vremena da se oporavimo', objasnila je.