ne možemo ih se odreći

Tenisice i zima itekako dobro idu zajedno: Ovi modeli odličan su dodatak chic stajlinzima

06.01.2022 u 21:48

Bionic
Reading

Tenisice su vječne, a potražnja za sportskim, udobnim cipelama ne jenjava ni u najhladnijoj sezoni. Uz combat čizme, tenisice su neizostavan dio dnevnih urbanih i vrlo chic stajlinga, a određeni modeli posebno zapinju za oko

Već dulje vrijeme tenisice su puno više od sportskog komada obuće. Nose ih svi, a različit i prilagodljiv dizajn i velika funkcionalnost omogućio je da postanu neizostavni dio dnevnih stajlinga i nezamjenjiv dio garderoba brojnih modnih influencera.

No, tenisice ne definira samo casual izgled, ovaj par obuće je iznimno udoban, a upravo se to posljednjih nekoliko sezona nametnulo kao jedan od važnijih prioriteta prilikom odabira modnih komada.

I dok su se prije isključivo nosile uz trenirke i tajice, tenisice su danas postale neizostavni, a vrlo često i dominantni dio brojnih stajlinga. Nose se u sve – od midi haljina, suknji, vrlo trendi pletenih haljina, neizostavnih traperica pa do tajica koje smo tako rado prigrlili kao dio urbanih i stilski dotjeranih stajlinga.

  • +5
Trendi tenisice za zimu Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Bez obzira na promjenu trendova, tenisice ne silaze s liste najpoželjnijih modnih komada, određeni modeli nosivi su itekako i zimi. Bilo da se radi o novo interpretiranim klasicima ili rezultatima uzbudljive suradnje, ovi modeli osiguravaju jedinstven izgled, osvajaju funkcionalnošću te imaju potencijal postati statement dio dnevnih stajlinga.

Kožni modeli upotpunjeni efektom svjetlucanja i metalik detaljima, upečatljive boje, visoki modeli koji sežu sve do gležnjeva i trend prošivenosti koji se sa jakni proširio i na tenisice, dio su uzbudljivog dizajna koji donose tenisice stvorene za zimske dane.

  • +9
Hit tenisice za zimske mjesece Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije