PAMETNA INVESTICIJA

Izdvojili smo klasične komade koje se isplati ugrabiti sada, na sniženju, jer ćete ih nositi još godinama

25.12.2021 u 18:53

Bionic
Reading

Trendovi na modnoj sceni pojavljuju se i nestaju brzinom svjetlosti, no pojedini odjevni komadi, obuća i dodaci uspješno odolijevaju zubu vremena, pritom predstavljajući pametnu i dugoročno isplativu investiciju

U svoj ormar još uvijek niste pospremili modni klasik u znaku kožne jakne ili kaputa u boji devine dlake? Neka vas sezonski popusti u trgovinama napokon natjeraju na investiranje u komade s neograničenim rokom trajanja.

Dizajneri, uz bok popularnim high street brendovima, svake sezone trude se obogatiti ponudu modnim klasicima, a do njih je puno lakše doći zahvaljujući sezonskim sniženjima.

  • +9
Kaputi na sniženju Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Oznake s popustima polako i sigurno počinju dominirati policama trgovina, a želite li se počastiti vječnim modnim komadom koji već dugo odgađate kupiti, za vas smo po sniženim cijenama izdvojili nekoliko ključnih, onih kojih ne bi trebalo nedostajati u ormaru.

  • +13
Gležnjače Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Na spomen modnih klasika brojni će pomisliti na elegantne kapute, kožnu jaknu jednostavnog dizajna, sako ili gležnjače, a upravo ovi komadi pokazat će se mudrom investicijom.

  • +6
Kožne jakne Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Kvalitetan kaput, kožne čizme ili klasična velika torba potrajat će dug niz godina i s vremenom se puno više isplatiti od komada nekvalitetnih materijala i izrade, jer će izgledati ofucano nakon nekoliko pranja ili će možda već naredne sezone postati demode.

Iako dug niz godina predstavlja ključni komad u poslovnom stilu odijevanja, sako se posljednjih sezona udomaćio na street style sceni, a njegove verzije u neutralnim bojama s pravom nose titulu modnog klasika. Verzije predimenzioniranog kroja i jednostavnog dizajna uvijek će biti u trendu, baš kao što je to slučaj s torbama.

  • +8
Sakoi na sniženju Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Velike shopper torbe čistih linija i u duhu modnog minimalizma nosit ćete iz sezone u sezonu, a upravo ove predstavljaju vrući trend na modnoj sceni.

  • +4
Klasične torbe na sniženju Izvor: Promo fotografije / Autor: promo