SEKSI TAJNE

Teme koje je pred njim bolje preskočiti

19.11.2008 u 10:21

Bionic
Reading

Mislite da će saznanje o broju vaših bivših seksualnih partnera ili toga da se ponekad čujete s bivšim dečkom biti osvježenje za vašu vezu? Naravno da neće. To su naprosto stvari koje je bolje zadržati za sebe

Želite imati iskrenu vezu, puno razumijevanja i ljubavi? No neke stvari ipak je bolje zadržati za sebe. Nisu to velike tajne, već stvari koje je bolje ne dijeliti s partnerom.

Broj bivših seksualnih partnera

Možda vaš dragi glumi liberalnog muškarca, koji razumije da se žena ne treba udati za onog s kojim je izgubila nevinost, no svakako nije cijepljen od ljubomore. Istinu će pogotovo teško podnijeti ako ste imali više partnera od njega.

Od koga ste naučili taj seksi trik


Znate da vaš dragi obožava kada ga zadovoljavate jezikom i radite mu ono što nitko prije nije. No on ne zna da vas je to naučio bivši dragi i da je i on obožavao taj trik. Kada vas u ekstazi upita gdje ste to naučili, izbjegnite odgovor jer bi ga mogao ohladiti kao ledeni tuš.

Trikove pomoću kojih ostajete lijepi

Niste prirodna plavuša, svaka tri tjedna idete na brazilsku depilaciju, svaki drugi dan čupate obrve, depilacijskom kremom skidate 'brkove'; sve to činite da biste za sebe i njega bili savršeni, pa zašto mu kvariti iluziju. Stvarno nema smisla da zna svaki bolni korak koji ste prošli da biste izgledali lijepo.

Ponekad se čujete s bivšim dečkom

Bivše veze škakljiva su tema. Zašto biste je uopće otvarali. Vjerojatno partneru ne prepričavate svaki razgovor s prijateljicom i ne obavještavate ga svaki put kad se čujete s njom. Zašto biste mu otkrivali bezazleni telefonski razgovor s bivšim dečkom? Nema razloga.

Upucavali su vam se dok ste bili vani s frendicama


Zašto ga uznemirivati; bili ste vani s prijateljicama, malo popili, dečki za susjednim stolom platili su piće, jedan vam se upucavao, no niste uzvratili. Malo vam se podigao ego i samopouzdanje i to je sve. Ne otkrivajte tu sitnicu dragom jer biste mogli uzdrmati njegovo samopouzdanje, a možda bi vam i on sam mogao otkriti ponešto o svom izlasku s dečkima.