PROŠLOGODIŠNJI HIt

Modne ovisnice ne mogu im odoljeti: Kožne jakne u ovoj verziji ponovno su 'in'

16.09.2023 u 20:22

Bionic
Reading

Jesen još nije ni počela, a već se pokazala bogatom zanimljivim trendovima

Balerinke s remenčićem, smeđe hlače, maksi torbe... brojni komadi već su se nametnuli na modnoj sceni kao ključni za novu, jesensko-zimsku sezonu pred nama.

Kao i svake godine, kako bismo sa stilom odoljeli hladnom povjetarcu i sivilu, uvijek smo u potrazi za najnovijim jaknama koje će upotpuniti naš izgled.

Klasične opcije, kao što su baloner, crni kaput ili predimenzionirani blejzeri, oduvijek su nepogrešiv odabir, a u popularnosti im se ove sezone pridružuju bomber jakne u kožnoj varijanti.

Već prošle godine etablirale su se kao jedne od najpoželjnijih i to s dobrim razlogom. Najveće predvodnice trendova objeručke su prihvatile verzije kožnih bomberica s potpisom brenda Loewe, a u svoju ponudu uvrstili su ih i brojni drugi.

Rezultat navedenoga je, kako otkriva poznata modna platforma Stylight, osjetno povećanje interesa za kožne bomberice, od 169 posto u odnosu na prošlu godinu. Trend kožnih bomberica zahvatio je i street style scenu, o čemu dovoljno svjedoče stajlinzi u modnim tjednima svjetskih metropola.