ŠKODA OTIŠLA U OSIJEK

Taxi Cammeo nagradio vjernost svoje korisnice

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 30.07.2012 15:16
  • Objavljeno 30.07.2012 u 15:16
Cammeo

Cammeo

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Nagradna igra Taxi Cammea 'Uštedi lovu i porukom osvoji Fabiu novu' dobila je svoj epilog, nakon nekoliko tjedana neizvjesnosti poznato je gdje odlazi glavna nagrada. Sretna dobitnica Škode Fabie Simply je Ivana Pavlović, apsolventica Pravnog fakulteta u Osijeku, kojoj je danas ključeve osobno predao direktor Taxi Cammea, Vladimir Minovski

'Jako sam sretna, još uvijek ne mogu vjerovat da sam upravo ja osvojila glavnu nagradu. Poslala sam SMS nekoliko puta, ali nisam niti u jednom trenutku ozbiljno mislila da ću nešto dobiti. Kada su me nazvali i rekli da sam dobila auto, mislila sam da se radi o dobroj šali. Jedva čekam provozati svoju novu Škodu', ponosno je izjavila Ivana Pavlović.

Time je okončana atraktivna nagradna igra kojom je Taxi Cammeo svim korisnicima njihove taksi usluge omogućio osvajanje vrijednih nagrada. Od početka igre 16. travnja redovito su izvlačeni i dobitnici mjesečnih nagrada te su tako podijeljena tri Lenovo prijenosna računala, a jedno je donirano odjelu Dječje onkologije bolnice Rebro u Zagrebu.

'Taxi Cammeo je tvrtka kojoj je zadovoljstvo klijenata na prvom mjestu, a naša glavna želja je da u njihovim očima budemo prepoznati kao najkvalitetniji, ali i najinovativniji taksi prijevoznik. Nagradne igre su samo jedan od alata kojim nastojimo doprijeti do stalnih i potencijalnih korisnika naše usluge, želimo im pokazati da se iz 'druženja' s nama uvijek izlazi bogatiji za pozitivno iskustvo, a evo najsretniji mogu biti nagrađeni računalom ili čak automobilom. Povremene prilike za osvajanje vrijednih nagrada zapravo su mali znak pažnje kojim se želimo zahvaliti na ukazanom povjerenju', izjavio je direktor Taxi Cammea Vladimir Minovski.

Taxi Cammeo nudi usluge taksi prijevoza u četiri hrvatska grada – Zagrebu, Rijeci, Puli i Osijeku, a sudionikom nagradne igre mogao je postati svatko tko se koristio Taxi Cammeo uslugom u razdoblju od 16. travnja do 15. srpnja. Sve što je bilo potrebno je poslati SMS s ključnom riječi FABIA na broj 60060.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!