modno nepogrešiva

Tatjana Dragović o svom stilu i komadu iz ormara u koji se isplati uložiti

19.06.2023 u 12:46

Bionic
Reading

Voli se igrati modom, ali i nositi nešto klasičnije komade koji u outfitima lijepe Tatjane Dragović uvijek izgledaju besprijekorno. Ovaj je put otkrila krade li joj kći odjeću iz ormara, ali i u kakve komade voli uložiti

Tatjana Dragović uvijek izgleda lijepo, njegovano i dotjerano, a kombinacije koje nosi izgledaju promišljeno i vrlo lijepo. Rijetko koji njezin outfit ne potakne lavinu komplimenata, a komadi koje bira uvijek laskaju njezinoj ženstvenosti na vrlo suptilan način. Rekli bismo da je Dragović uvijek u trendu, ali ona je velika ljubiteljica i klasičnih komada koje posebno cijeni.

Za Fashion.hr Tatjana je otkrila da ona i kći Amber Marija Ivanišević imaju sličan pogled na modu, no ne i isti ukus pa Amber ne 'krade' često odjeću iz mamina ormara.

'Baš smo kćer i ja nedavno komentirale kako dođeš u neke godine kad radije imaš jednu torbu koja je investment piece, za koju imaš osjećaj da je stvarno vječna, da ima cijelu povijest i prekrasnu priču iza sebe, nego deset pomodnih torbi koji su trenutačno u trendu', rekla je Tatjana napomenuvši da su se njezini stavovi o modi promijenili tijekom dvadesetak godina koje je provela na sceni.

Sada, međutim, radije bira komade koji će biti zauvijek u trendu te će zauvijek imati wow faktor.

Bezvremenski komad koji posebno voli nositi je kultna Hermesova torbica Kelly koju kombinira uz različite kombinacije pa se pokazala odličnom investicijom.

'Užasno rijetko kupujem, radije biram komade za koje osjećam da ću ih moći nositi zauvijek i to je najveća razlika koja se dogodila u posljednjih dvadesetak godina', rekla je Tatjana koja je dodala da njeguje i mamin stil, no ipak često bira i malo drugačije kombinacije, a posebice za izlaske koji nisu idealno mjesto za kultnu torbicu.

boho chic

Jennifer Lopez u stilu 70-ih: Samt hlače itekako mogu biti laskave, a bijela majica je vječni komad

Pogledaj galeriju