ZADNJA SAZNALA

Tamara Ecclestone na internetu saznala o tatinim zarukama

Tamara Ecclestone

Tamara Ecclestone

Izvor: Pixsell PXL Agencije / Autor: BigPictures/PIXSELL

Sestre Ecclestone šokirale su se jer im Bernie Ecclestone nije rekao za zaruke pa radi poštovanja prema svojoj majci Slavici ne žele ići na njegovo vjenčanje

Kada je Bernie Ecclestone (81) svijetu obznanio da se zaručio sa 46 godina od njega mlađom Fabianom Flosi, zaboravio je sretnu vijest reći nekim njemu dragim osobama. Naime, njegove kćeri Tamara (27) i Petra Ecclestone (23) za tatine zaruke saznale su na internetu, šokirale se i odlučile da neće doći na njegovo vjenčanje.

'Tata je obično jako racionalna osoba, pa ovako nešto ne liči na njega', priča Tamara.

'S dečkom Omarom sjedila sam bezbrižno na bazenu u Dubajiu kada sam na Mail Onlineu vidjela vijest! Prva pomisao bila mi je - kako će to podnijeti moja majka Slavica? Otkada su se razveli, ona nije bila ni sa kim, a tata koji je stariji od nje se ženi! Nazvala sam ga da provjerim je li to istina, a on mi je rekao da je, ali da nije baš kleknuo na koljena i zaprosio je. No to ne znači da se nije zaručio!' kaže Tamara Ecclestone.

Zato što su za zaruke saznale na ovakav način, sestre Ecclestone planiraju bojkotirati vjenčanje.

'Ne očekujem pozivnicu za vjenčanje jer moj tata zna da smo sestra i ja jako odane majci, mi smo tri mušketira. Za mene postoji samo jedna gosopođa Ecclestone', kaže Tamara Ecclestone.

Bernieju će vjenčanje s marketinškom stručnjakinjom iz Brazila biti treće. Iz prvog braka ima kćer Deborah, a drugi brak sa Slavicom (53) u kojem su rođene Tamara i Petra trajao je 24 godine i okončan je 2009. godine.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi