NOVI BIZNIS

Tamara Ecclestone lansirala proizvode samo za bogate

08.07.2013 u 09:29

Bionic
Reading

Kći Slavice i Bernieja Ecclestonea lansirala je liniju s 11 proizvoda za njegu kose koja stoji više od 3000 kuna. No ti proizvodi otvorit će vam vrata elitne elegancije, tvrdi mlada bogatašica

Nitko nema tako prekrasnu i bogatu kosu kao vrlo bogate žene. A nema puno bogatijih od Tamare Ecclestone, kćeri vlasnika Formule 1 koja je nedavno proslavila svoje vjenčanje svadbom na jugu Francuske na koju je potrošeno 60 milijuna kuna.


Njezino se bogatstvo procjenjuje na 300 milijuna funti, a njezine frizure, koje govore o puno slobodnog vremena provedenog u skupim salonima, posramile bi i vojvotkinju od Cambridgea.

Vjerojatno je zato njezin najnoviji poduzetnički pothvat, Show Beauty – linija vrhunske njege za kosu koja obuhvaća 11 proizvoda za, kako se reklamira, najzahtjevnije kupce - privukao toliku pozornost.

Luksuzna linija proizvoda prodaje se isključivo u ekskluzivnim robnim kućama - Selfridgesu, Harvey Nicholsu i Harrodsu.

Svaki proizvod nosi notu mirisa razvijenog u Givaudanu, uglednoj kući parfema koja stoji iza kultnih mirisa kao što su L'Air Du Temps, Opium, Obsession i Poison. Oglasi za Tamarine proizvode objavljeni su u luksuznim časopisima obećavajući da i mi smrtnici imamo priliku izgledati kao multimilijunaši.

Izuzetne su i cijene: najjeftiniji proizvodi su suhi šampon, sprej za teksturu i lak za kosu koji stoje svaki po 270 kuna, a najskuplji je miris za kosu koji možete nabaviti za nešto manje od 500 kuna.

Želite li imati svaki proizvod – a neke su žene navodno u Harrodsu to i napravile – platit ćete ih oko 3300 kuna. Pomoću te svote, komentira zlobno Mail Online, mogli biste napraviti periku od Tamarine kose ili, u najmanju ruku, nabaviti šampon i regenerator koji upadljivo nedostaju u liniji mlade bogatašice.

Proizvodi nesumnjivo izgledaju skupo, a na web stranici Tamarine linije Show Beauty piše da su više od luksuzne marke za njegu kose. 'To je lifestyle stav i prozor u svijet često nedodirljive elitne elegancije.'