SPREMA SVOJ ŠOU

'Tamara Ecclestone britanska je Paris Hilton'

31.08.2011 u 07:30

Bionic
Reading

Nakon sestre Petre, čini se da bi se i Tamara Ecclestone mogla preseliti u SAD

Naime, čelnici jedne američke televizijske postaje žele Tamari dodijeliti njezin vlastiti reality show. Ona bi bila engleska verzija Paris Hilton, pišu britanski mediji.

Trodijelni britanski reality show 'Tamarin svijet' koji će se premijerno prikazati u Britaniji 28. listopada, toliko je impresionirao čelnike mreže American TV da žele s njom potpisati ugovor o američkoj emisiji.

Tamara u rujnu odlazi u Los Angeles razgovarati o američkoj verziji emisije.

'Tamarin svijet' stvarni je prikaz života milijarderke koja se ujutro budi bez šminke i ponekad svađa sa svojim dečkom. Show bi bio o Tamari, ali u njemu bi sudjelovala i njezina sestra Petra, a producenti se nadaju i njezinim slavnim prijateljicama poput Lise Snowdon i princeza Beatrice i Eugenie', rekao je netko blizak britanskoj bogatašici.

Navodno Tamara mašta o poslu glumice i već je angažirala obiteljskog prijatelja koji poznaje Sylvestera Stallonea da je angažira za nastavak filma 'The Expendables'.

'Tamara je jako zainteresirana za glumu, ali ne i za pjevanje jer sama priznaje da nema sluha', dodao je njezin poznanik.