NAUČI OD POZNATIH

Tajne šarma slavnih filmskih faca

22.02.2010 u 09:00

Bionic
Reading

Sa šarmom se ili rodimo ili ne. No ne treba očajavati jer je sjajna stvar da se šarm itekako može naučiti. Naravno, kao i u svemu, što više vježbaš, to si bolji

Ponekad nije loše ponešto naučiti i od 'profića' - filmskih zvijezda koje naprosto zrače ubojitim šarmom. Evo što možeš naučiti od nekih od najvećih ženskih miljenika na filmu!

Robert Pattinson – naprosto neodoljiv

Mladi Britanac je osvojio srca pripadnica ljepšega spola svih uzrasta kao fatalni Edward u sagi 'Sumrak' a čak i oni koji nisu toliko oduševljeni njegov pojavom moraju priznati da 23-godišnji Rob ima 'ono nešto'. Možda je tajna i u njegovom tajanstvenom, pomalo izgubljenom pogledu koji kao da govori: 'Što se ovo događa? Što ja radim ovdje?' Upravo to i njegov opušteni, ležerni stav i razbarušena frizura glavni su aduti. Osim toga, Pattinson djeluje nježno i mazno, da ga svaka tinejdžerica (ali i puno onih starijih) poželi zagrliti i poljubiti! Sasvim nam je jasno zbog čega se šarmantni Britanac našao na svim top ljestvicama najseksi glumaca. Što dodati na sve ovo osim da nestrpljivo čekamo ljeto i Pomrčinu, treći nastavak sage 'Sumrak'!

Taylor Lautner – tjelovježbom i disciplinom do savršenoga tijela

U Mladom mjesecu, dodali bismo i sasvim zasluženo, poglede je svojim novim, odraslijim imidžem, mamio i Edwardov konkurent u borbi za Bellinu ljubav, Jacob Black kojega glumi mladi Taylor Lautner (18).
Ovaj mlađahni momak marljivo je vježbao za ulogu a rezultat je ostavio njegove obožavateljice bez daha. Iako nikako nismo za opciju da je izgled jedino oružje, bavljenje nekom tjelovježbom ili sportom uvijek sjajno je za podizanje samopouzdanja. Osim štoćeš nesumnjivo bolje izgledati, (naravno, ne preko noći), osjećat ćeš se i puno bolje i zračiti zadovoljstvom što će pripadnice ljepšega spola itekako zamijeniti.

Johnny Depp - otkačeni zavodnik

Bez obzira što je već dobro zašao u četrdesete, Johnny Depp itekako još uvijek visoko kotira na top ljestvicama najpoželjnijih muškaraca današnjice.
'I sa svojih 46 godina Johnny je bezvremenski neodoljiv baš poput njegovih 15 godina starih čizama i opojnog mirisa kubanskih cigara', objasnila je svoj izbor glasnogovornica časopisa PeopleMi bismo se također složili s tim, a tajna njegova ubojitoga šarma je njegov vječito mladenački zaigrani šarm, otkačena rokerska osobnost, pomaknute filmske uloge koje pažljivo bira i neodoljiv osmijeh kojim osvaja.

Hugh Grant – razoružavajući osmijeh i nježan pogled 

Iskren osmijeh ovoga, sad već vremešnoga šarmera, te pogled 'slatkog psića' čine se kao dobitna formula. Milijuni obožavateljica širom svijeta još uvijek mu ne mogu odoljeti iako se bliži već 50-oj a ovome, dakako, trebamo dodati i pomalo zbunjeno ponašanje te nježnost kojom zrači. On je definitivno kralj šarma!

George Clooney – uvijek besprijekorno dotjeran

I kad ima nepodrezanu bradicu, ona djeluje čisto i uredno. I kad mu frizura nije u najboljem izdanju, on ipak izgleda njegovano. George zna jako koliko je važna je higijena i briga o izgledu. Stari dobri Mr. Clooney jednostavno zrači nekakvom sigurnošću i bezvremenskim šarmom džentlmena pa nas nimalo ne čudi što mu tolike žene ne mogu odoljeti.

Brad Pitt – bitan je stav

Glava gore i uspravno držanje! Premda najviše preferira casual način odijevanja i vrlo rijetko je skockan, Pitt nesumnjivo zrači samopouzdanjem i određenom snagom, što je pravi magnet za djevojke i žene diljem planeta.

Daniel Craig (James Bond) – komplimenti kao tajno oružje

Ako nešto možemo naučiti iz serijala o agentu Jamesu Bondu – onda je to da su komplimenti itekako važni. Bez obzira izgovara li ih današnji agent 007 Daniel Craig ili legendarni šarmeri npr. Pierce BrosnanTimothy Dalton ili Sean Connery, jedno je sigurno – dobar, ali naravno, samo iskren kompliment otvara put do ženskog srca. Ako k tome imate i neodoljiv naglasak, to je to!