ZA COOL STAJLINGE

Tajne dobrog stila: Ovo su modni trikovi Jennifer Lopez koje bi svaka zaljubljenica u modu trebala isprobati

26.07.2021 u 16:02

Bionic
Reading

Latino ljepotica koja je prije nekoliko dana proslavila svoj 52. rođendan ne prestaje izazivati divljenje modnog svijeta svojim genijalnim kombinacijama

Glumica, pjevačica i poduzetnica briljira na modnom polju bez obzira radi li se o ležernim kombinacijama ili pak o nekom glamuroznom izdanju za crveni tepih.

Iako se i ona nekad znali naći na meti modnih kritičara, J.Lo za koju nikako ne možemo reći da je ljubiteljica modnog minimalizma, oko toga se nikad nije pretjerano uzrujavala te je ostala dosljedna svom stilu.

  • +6
Jennifer Lopez nikad ne zaboravlja na svoje omiljene modne dodatke: sunčane naočale i naušnice ringove Izvor: Profimedia / Autor: Maciel-Patriot Pics / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bež, smeđa ili bijela, kombinacije koje laskaju njezinim oblinama, raskošni uvojci boje meda i prepoznatljive naušnice ringovi ono je što čini Jennifer Lopez prepoznatljivom.

Otkrivamo pet tajni stila ikone stila koja je prevalila dalek put od svog Bronxa pa do samog vrha showbizza.

Statement dodaci

Jennifer zna da postoji nešto što svaki look, bez obzira koliko jednostavan bio, pretvara u uspješan stajling. Slavna J.Lo primjerice obožava nositi upečatljive okrugle naušnice i dramatične sunčane naočale. Osim toga, Jennifer ne zaboravlja niti na efekt moćnih torbi koje će svaki stajling učiniti posebnijim.

Monokromatske kombinacije

Još jedan jednostavan trik koji Jennifer Lopez koristi uvijek iznova je odijevanje u istom tonu. Ljeti je se tako najčešće može vidjeti u bijeloj ili bež od glave do pete dok zimi najradije nosi tamnije tonove poput npr. sivomaslinaste ili sive boje. Ovakvi stajlinzi izgledaju super chick, čak i ako se radi samo o kombinaciji košulje i traperica. Dodatni savjet: Koristite različite materijale za svoju jednobojnu odjeću, baš poput stajliš J.Lo, koja kombinira košulju od pamuka s traperom, što izgled čini cool.

Naglasite svoje atribute

J. Lo je osim po svojim hitovima i filmovima, dobro poznata po svojoj fantastičnoj figuri i oblinama koje ističe odabirom odjeće. Dakako, teško da možemo preko noći doći do zavidne linije kakvom se ponosi Jenny from the Block, no razmislite što su vaše prednosti (npr. vitke noge ili dekolte) i to istaknite.

Haljine kao odgovor na vječnu dvojbu: 'Nemam što obući'

Ako bismo trebali izdvojiti najomiljeniji komad Jennifer Lopez, onda su to sigurno haljine u svim bojama i dezenima. Ovaj komad će u spasiti svaku situaciju kad nismo sigurni što odjenuti, pa ne čudi da ih i Jennifer ima bezbroj u svojem ormaru. Uz nekoliko modnih dodataka imate genijalan stajling za brojne prigode od poslovnih pa do večernjih.

Nikamo bez temeljnih komada

Modni znalci znaju kako su temeljni komadi poput bijele košulje, traperica koje savršeno stoje ili pak T-shirta u crnoj ili bijeloj, odlična osnova za kreiranje cool outfita, a taj stilski trik koristi i Lopez.

J.Lo smo tako ovoga ljeta često mogli vidjeti u jednostavnim bijelim T-shirt majicama koje sjajno kombinira s ležernim hlačama za svaki dan. Stoga uložite u nekoliko visokokvalitetnih, bezvremenskih basic komada u kojima ćete dugo uživati ​​i pašu uz sve od suknji do hlača, a dobro izgledaju i ako se nose s odjećom šarenih uzoraka ili komadima i neutralnim bojama ili jeansom.