NOVA PRINCEZA SRCA

Tajna prirodnog looka Meghan Markle: Tri proizvoda bez kojih ne može

18.02.2018 u 19:51

Bionic
Reading

Holivudska glumica Meghan Markle u kratkom je roku postala modna ikona, a svojom je neposrednošću i ležernošću preko noći osvojila i pomalo hladne i rezervirane Engleze. Ne čudi stoga što je postala nova modna ikona i inspiracija brojnim ženama diljem svijeta

Bajkovita ljubavna priča Meghan Markle uskoro će imati veliko finale,  a svaki korak lijepe Amerikanke budno se prati, baš kao i njezine modne kombinacije. U svojim prvim službenim pojavljivanja u javnosti već je dala do znanja da se ne planira pridržavati strogog kraljevskog protokola i to na opće oduševljenje građana britanske monarhije, koji su, čini se, u njoj, konačno dobili dostojnu nasljednicu princeze srca, kako su nazivali pokojnu princezu Dianu.

Meghan Markle bez ustručavanja se rukuje i grli s oduševljenim obožavateljima ne skidajući široki osmijeh s lica, drži se za ruke s princem Harryjem, ne nosi najlonke, obožava hlače i nema isfeniranu frizuru poput svoje šogorice Kate Middleton, koja se svojim, pomalo staromodnim, stilom savršeno uklopila u konzervativnu kraljevsku obitelj. Meghan Markle pak preferira ležeran, jednostavan stil, a takva je i kad je šminka u pitanju.

Bivša vizažistica i frizerka Meghan Markle,  Lydia F. Sellers, otkrila je nekoliko detalja o njezinim beauty navikama za stranicu Refinery29, a iz kojih je jasno da je Meghan Markle i po tom pitanju izuzetno jednostavna.

  • +41
Meghan Markle - svi stajlinzi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Svaki put kad bih je šminkala rekla bi mi 'Možeš li molim te ostaviti moje pjegice da se vide. Ne želim tonu pudera na licu', kaže vizažistica. Za razliku od trendova koji vladaju na Instagramu, a koje su pokrenule Kardashianke i za kojima se povode mlađe generacije, Meghan Markle preferira prirodan, svjež look bez puno šminke. To je uostalom vidljivo svaki put kad se pojavi u javnosti.

Vizažistica Sellers otkriva da je šminkajući Markle najčešće koristila omiljeni puder brojnih zvijezda, Armani Luminous Silk Foundation, kojeg je nanosila spužvicom Beauty blender jer je tako najlakše postići prirodan look koji Markle želi.

Holivudska glumica i buduća vojvotkinja već je ranije govorila o tome kako ne voli kad joj na snimanjima prekrivaju pjegice ili ih retuširaju na fotografijama.

  • +29
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa Amerikanka već je ranije otkrila da nikad ne nosi pudere na licu kad ne snima te da je usavršila šminkanje u pet minuta. Zato nikud ne ide bez tri omiljena make up proizvoda: kultnog posvjetljivača Touche Eclat by Yves St Laurent za koji kaže da 's njim izgledaš relativno živo čak i kad radiš 17 sati na dan i nemaš ništa drugo na licu', maskare Diorshow Iconic i rumenila Nars u nijansi Orgasm.

  • +27
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'To je najljepša stvar kod Meghan, ona je tako sigurna u sebe i svoj izgled i to se vidi', kaže vizažistica, koja predviđa i kako bi buduća vojvotkinja mogla izgledati na svoj veliki dan.

Budući da se ipak radi o kraljevskom vjenčanu, Sellers vjeruje da bi se Markle mogla odlučiti za elegantnu nisku punđu. Međutim, lijepa crnka najviše voli svoju kosu nositi raspuštenu. 'Može biti ravna ili valovita, ali najviše voli kad je raspuštena. Da se ne radi o kraljevskom vjenčanju, pretpostavljam da bi baš takvu frizuru imala', kaže Sellers.

  • +26
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia