NOVE MASKARE

Tajna otvorenijeg i zavodljivijeg pogleda

07.03.2016 u 08:22

Bionic
Reading

Nove maskare na tržištu obećavaju zavodljiv otvoreniji pogled i formulu koja ne lijepi trepavice i ne razmazuje se, dok vedrinu u pogled unose maskare u bojama koje su ovoga proljeća apsolutni hit

Istraživanje koje je proveo Max Factor pokazalo je da žene žele vidljivije trepavice i otvoreniji pogled, a to se može postići tako da se više maskare nanese uz korijen trepavica. Na taj ćete način podignuti trepavice i dobiti otvoreniji pogled.

Pogrešno se vjeruje kako se uvijanjem trepavica postiže isti efekt, no uvijanje i podizanje nije isto. Uvijanje mijenja oblik trepavica, dok se podizanjem zadržava izvorni oblik trepavica, ali se povećava nagib trepavica tako da su vidljive cijelom dužinom, a to zapravo čini pogled otvorenijim.

Povećane, intenzivne i pune trepavice obećava nova Clinique Chubby Lash Fattening Maskare koja dolazi u Jumbo Jet nijansi sa snažnim crnim pigmentima.

Četkica nove Max Factor Voluptuous False Lash Effect maskare dizajnirana je kako bi omogućila podizanje trepavica i do pet puta više volumena, zahvaljujući jedinstvenom helix-obliku i dimenzijama. Plosnate čekinje na četkici nanose veću količinu mase maskare, a okruglastog su čupavog vrha kojim se lako zahvati svaka trepavica od korijena što omogućuje podizanje trepavica. Kao rezultat imamo punije, raskošnije trepavice.

Iz L’Oreala je stigla False Lashes Superstar, maskara koja također podiže trepavice, a djeluje u dva sinergična koraka, povećava volumen trepavica, a zatim ih produljuje.

Nova Bobbi Brown Eye Opening maskara pruža volumen i gustoću iznimno crne boje bez nastanka grudica i razmazivanja. Idealna je za nanošenje u više slojeva čime sami dozirate intenzitet i konačni efekt.

YSL Beauté u proljetnoj kolekciji predstavio je dva nova posebna izdanja nijansi maskare Mascara Volume Effet Faux Cils koje očima daju novi dašak drame uz upečatljive nijanse zelene i ružičaste uz učinak tie-dye. Baš kao da ste na trepavice stavili delikatna perca živopisnih boja, nove nijanse možete nositi same ili ih nanijeti iznad crne maskare Mascara Volume Effet Faux Cils. Naglasite jedan sloj na gornjim ili donjim trepavicama ili kreirajte kontrast dviju nijansi – jednu nanesite na gornje, a drugu na donje trepavice.

Iz kolekcija na kojoj su surađivali Zac Posen i MAC stigla je Zoom Lash Zoomblack maskara, dok Macova proljetna kolekcija Flamingo Park donosi Haute & Naughty Black maskaru.

Formula nove Big&Multiplied maskare iz Avona razdvaja i definira svaku trepavicu dajući im intenzivan volumen. Kremasta gel formula sa Smart Slip tehnologijom ne lijepi trepavice i definira jednu po jednu trepavicu za pojačan volumen bez grudica.

Nova Estée Lauder Sumptuous Knockout Defining Lift and Fan maskara ima posebno dizajniranu četkicu koja razdvaja, uvija i definira svaku dlačicu. Posebno osmišljena tekstura iznimno crnih pigmenata produljuje, uvija i naglašava trepavice od korijena.