delight kolekcija

Tajči se prvi put okušala u ulozi modela, a ovi kaputi su oni koji se nose godinama

18.12.2023 u 08:31

  • +5

Tatiana Cameron Tajči i DeLight

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Franjo Matković

Bionic
Reading

Domaći modni brend DeLight predstavio je zimsku kolekciju u kojoj se skrivaju odlični kaputi i odijela, savršeni za nadolazeće hladne dane. A zvijezda ove zimske priče je Tatjana Matejaš Cameron, koja se prvi put okušala u modnoj kampanji

Najljepše doba godine u punom je jeku. Okićeni izlozi i ulice grada izgledaju čarobno, a ne nedostaje i božićnih proslava, okupljanja s prijateljima i obitelji, poslovnih domjenaka i koncerata. A svaka ta prigoda iziskuje pomno osmišljen stajling. A komadi koji se svakako cijene su oni nosivi godinama, pomno krojeni tako da uvijek idu u korak s trendovima.

Posjedovati komade koji su vječni, polako ali sigurno postaje trend sve zastupljeniji među ljubiteljicama mode A tom mišlju vodi se i poznati hrvatski brend DeLight koji zaljubljenice u modu privlači kaputima izrađenim od vrhunskih tkanina koje osim što izgledaju prekrasno, zaista i griju. Za njihovu izradu korišteni su materijali poput runske vune, mohera, alpake i kašmira.

Nova kampanja brenda DeLight bazira se na kaputima, sakoima te odijelima koji su oplemenjeni 'festive' dodirom. Crno šljokičasto odijelo ne prolazi nezamijećeno, a ljubičasti i zlatni Ann Marie sako, koji je sastavljen od metaliziranih predstavlja doista upečatljiv komad. Vuneno odijelo Maxim crvene boje apsolutni je must have i nezaobilazni dio iskonskog božićnog looka - sako na jednoredno kopčanje kao i hlače ravnih nogavica, dio su tog novog modela odijela koji dolazi iz DeLight kreativne radionice.

Zvijezda ove zimske priče je Tatjana Matejaš Cameron, poznata kao Tajči. Glazbena diva savršeno se snašla u ovoj ulozi koju je odigrala po prvi put u svojoj karijeri, a između nje i DeLighta, postoji jedna posebna veza. 'Uvijek se osjećam lijepo i sigurno u DeLight kreacijama, ali u ovoj kolekciji sam posebno osjetila kako odražava našu žensku snagu, izdržljivost kroz životne zime, a opet ističe prirodnu ljepotu i jarkim bojama inspirira životu radost,' rekla je Tajči.

'Zimska je kolekcija tradicionalno je najveći ponos DeLighta. U ovoj se kolekciji nalaze odjevni komadi koji pokazuju našu umješnost u proizvodnji i dokaz su posvećenosti kupcu, kvalitete izrade i vrhunskih tkanina koje su potpuno prirodnog podrijetla. Uvijek ističem kako naši kaputi zaista griju i svake sezone se trudimo dobaviti još kvalitetnije i luksuznije tkanine kako bismo našim klijenticama ponudili najbolji proizvod na tržištu,' dodaje Ivan Friščić, vlasnik i dizajner brenda DeLight.