'UMJERENA ZAGORKA'

Tajči podijelila savjet za najbolji gemišt

08.08.2013 u 19:04

Bionic
Reading

Tatjana Matejaš Cameron - Tajči na par dana se vratila u Hrvatsku kako bi predstavila svoj novi album, a u razgovoru je otkrila kako se osjeća u Americi, što od stare garderobe još uvijek nosi, ali i kako pripremiti dobro piće

Na Totalnom FM-u kod Bojana Gazibare je otkrila kako joj danas život izgleda na dva kontinenta.

'Teško mi je reći gdje mi je draže i gdje bih radije živjela. Srce me uvijek vuče prema Hrvatskoj, no u Americi su mi muž i djeca i moj posao. Kada god imam prilike, rado dođem natrag kući. Kako se sada osjećam, zapravo živim točno između, na sredini Atlantskog oceana', kazala je Tajči.

Nova pjesma 'Glavu podigni' ima puno toga zajedničkog s hitom 'Hajde da ludujemo'. Jednako su pozitivne, pozivaju na vedrinu i optimizam. Kaže kako je novu pjesmu radila izvrsna glazbena ekipa i izvrsno je snimila, jednako kao i 'Hajde da ludujemo'.

Na intervju je stigla u narančastoj haljini koja nas je odmah podsjetila na 90-e, a za onu 'pravu' narančastu haljinicu kaže kako i dan danas stane u tu poznatu haljinu iako je prošlo već više od 25 godina.

'Ti si, Bojane, još mlad pa se ni ne sjećaš originalne haljine, ovo je narančasta, ali nova haljina. Nije samo da imam to iz starih dana, još uvijek mi u ormaru stoji jakna s nitnama koju nikome ne dam', prisjetila se Tajči.

Nedavno je Tajči postala i ambasadorica udruženja Zagorje u srcu. S tim krajem Hrvatske je vežu mnoge stvari, pogotovo mama i njena obitelj. Uvijek joj je lijepo vratiti se gore, a ovo je samo titula s kojom i službeno može širiti svoju tradiciju. Podijelila je s nama recept za najbolji gemišt.

'Uzmete prst koji vam je najdraži, onaj najveći najčešće, i toliko natočite vina, i gore tek malo vode. Radi reda. To znam iako ne pijem. Ja sam više umjereni Zagorac nego onaj koji voli popiti', rekla je Tajči.