KRALJIČIN SPROVOD U LONDONU

Svoj elegantni stajling Sanja Musić Milanović zaokružila je upečatljivim šeširom

19.09.2022 u 12:02

Bionic
Reading

Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović i njegova supruga, dr. Sanja Musić Milanović došli su s brojnim uzvanicima na sprovod kraljice Elizabete II održan u londonskoj Westminsterskoj opatiji

Hrvatski predsjednički par ušao je u Westminstersku opatiju odmah iza francuskog predsjednika Emmanuela Macrona i njegove supruge Brigitte Macron.

Baš kako nalaže strogi dress code, svi uzvanici nose crnu boju, a i Sanja Musić Milanović odabrala je elegantnu kombinaciju sakoa ukrašenog satenskom vrpcom i suknje midi duljine te salonke na petu.

  • +40
Poznati na sprovodu kraljicu Elizabete II Izvor: Profimedia / Autor: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Stajling bez greške prva dama Hrvatske upotpunila je upečatljivim šeširom sa satenskom mašnom, a on se odlično uklopio u ovo besprijekorno modno izdanje.

Stajling je zaokružila zanimljivim brošem i tamnocrvenim ružem, a predsjednik Milanović nosio je klasično crno odijelo, kako nalaže protokol.

Mnogi su svjetski državnici došli na sprovod najdugovječnije britanske monarhinje preminule u dobi od 96 godina u Balmoralu u Škotskoj.

Među uzvanicima su i američki predsjednik Joe Biden i njegova supruga Jill, kanadski premijer Justin Trudeau, novozelandska premijerka Jacinda Ardern, članovi kraljevskih obitelji iz Europe i svijeta...

Kako je ranije najavljeno, iza lijesa kraljice ići će njezina obitelj - kralj Charles III, princeza Anne, princ Andrew, princ Edward, zatim William, princ od Walesa, potom Harry, vojvoda od Sussexa, a iza njih sin kraljičine sestre Margarete, grof Snowden, te najstariji unuk kraljice Elizabete, Peter Phillips. Prije samog obreda u crkvi pridružit će im se supružnici, kao i princ George i princeza Charlotte, djeca princa Williama i Kate Middleton.