ŠTO JOJ SE DOGODILO

Svi su je gledali: Novi gaf lijepe Čehinje

29.05.2017 u 10:28

Bionic
Reading

Slavna češka manekenka Petra Nemcova ponovno je u središtu medijske pozornosti zahvaljujući svojim (ne)promišljenim modnim odabirima

U još jednoj izazovnoj kreaciji 37-godišnja ljepotica izazvala je pomutnju na crvenom tepihu, a zahvaljujući seksi opravici, mnoge glave su se okrenule za njom.

Zgodna Čehinja prvo je podignula temperaturu na premijeri filma 'Nelyubov' na 70. filmskom festivalu u Cannesu, odjenuvši seksi bijelu haljinu brenda The 2nd Skin Co, u kojoj je izgledala senzacionalno, međutim u jednom trenutku je previsok rasporak otkrio donje rublje 37-godišnje ljepotice pa su se svi raspisali o tome.

  • +5
Petra Nemcova Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Proslavljena manekenka opet je bila tema svih razgovora odjenuvši još jednu vrlo smjelu kreaciju, u kojoj je uspjela zasjeniti i slavne uzvanice poput Jessice Chastain i Eve Colle.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Petra se na događanju pod nazivom amfAR gala u Cannesu pojavila u elegantnoj satenskoj haljini, no veliki prorezi ponovno su otkrili previše pa su svi mogli vidjeti gaćice manekenske zvijezde.

Haljina u svijetloplavoj boji, koju je osmislila dizajnerica Celia Kritharioti, ukrašena je trendi volanom i stajala joj je kao salivena naglasivši skladnu figuru poznate humanitarke.  

Upečatljivu kreaciju upotpunila je seksi srebrnim sandalama i clutchem, a tankim remenom naglasila je vitak struk.

Inače, Petra je 2004. preživjela tsunami koji je pogodio Tajland, no njezin zaručnik Simon Atlee nije bio te sreće te je jedan od desetaka tisuća žrtava prirodne katastrofe koja je te godine poharala pacifičku obalu Azije. To ju je potaknulo da se počne baviti humanitarnim radom - organizirala je fundaciju Happy Heats Fund koja prikuplja sredstva za rekonstrukciju i gradnju školi na području pogođenom tsunamijem.