VJEČITI KARDIGAN

Svestran i praktičan: Ovaj komad je idealan za prve prohladne večeri, a evo kako ga možete stilizirati

17.08.2022 u 06:28

Bionic
Reading

Kardigani, osobito crop varijante koje otkrivaju struk već su neko vrijeme veliki hit, a trendseterice ih obožavaju nositi čim stignu prve prohladne večeri ili jutra

I dok su se prijašnjih sezona najviše nosili dulji ili oversized kardigani, s povratkom zanimanja modnog svijeta za devedesete, svoje zvjezdane dane proživljavaju kratke varijante s ili bez gumba.

Kardigani više nisu rezervirani samo za zaljubljenice u geek chic modu pa ih rado nose i najpoznatije trendseterice današnjice poput Belle i Gigi Hadid, Kendall Jenner, Kaie Gerber...

Kaia, lijepa kćer Cindy Crawford, kratki kardigan u boji lavande s puno stila je spojila s trapericama ravnih nogavica i kultnim 'starkama' i stvorila cool look koji vrijedi iskopirati.

  • +17
Kardigani Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

A dobro je poznato da čim one neki trend prigrile, slične kombinacije začas preplave gradske ulice.

Čim ljeti večeri (ili jutra) postanu svježije, a još nije vrijeme za sako ili jaknu, dolazi vrijeme za vječiti kardigan.

Ovaj svestrani komad doista vrijedi imati u garderobi jer se odlično slaže i s mini haljinama, maxi suknjama i haljinama, ali s traper hlačicama i topovima.

Get Embed Code

Ukoliko ste ga nabavili još proljetos, nećete pogriješiti ako ga izvučete iz pozadine ormara jer njegova popularnost ne blijedi ni u mjesecima koji su pred nama. Možemo ga nositi s npr. košuljom no svakako ostatak stajlinga neka bude mladenački otkačen poput destroyed trapera, marti ili tenisica, zakopčanog umjesto džempera ili na zavodljiv način s bralette topom koji se nazire ispod.

UVIJEK U TRENDU

Prestižna torba za kojom su poludjele zaljubljenice u modu, osvojila je i Jennifer Lopez

Pogledaj galeriju

U svakom slučaju, ako ga planirate kupiti, birajte kraće varijante i najbolje u neutralnim bojama jer ih možete kombinirati uz sve što imate u garderobi. Ponuda u trgovinama nikad nije bila bogatija pa vjerujemo kako ćete brzo pronaći model po vašem ukusu.

Evo nekoliko cool ideja za 'kasnoljetne' stajlinge koji uključuju kardigan:  

Svoj omiljeni T-shirt spojite s kardiganom za prve jesenske dane, a možete ga spojiti i s dolčevitom poput influencerice Nine Schwichtenberg ili s kratkim topom i trapericama širokih nogavica kako to s puno stila radi francuska ikona stila Jeanne Damas.