crossbody bag

Savršen spoj stila i praktičnosti: Najljepši modeli torbice koja baš nikada ne izlazi iz mode, a nosi se uz sve

12.08.2022 u 12:57

Bionic
Reading

Neke torbe kupujemo isključivo radi estetike, poput mikro mini torbi, dok druge modele, dizajnirane u duhu Ikeine shopping vreće, nosmo prvenstveno iz praktičnih razloga. No, negdje u zlatnoj sredini te dvije krajnosti nalaze se crossbody torbe – model koji predstavlja savršen spoj stila i praktičnosti

Crossbody torbe, odnosno torbe koje se nose preko ramena svakoj modnoj kombinaciji daju ljepotu, svestranost i funkcionalnost. Crossbody modeli su lagani, kompaktni i omogućuju vrlo jednostavno kombiniranje s različitim stajlinzima. A zasigurno najveća prednost ovog modela je činjenica da je to torbica dovoljno velika da u nju stanu baš sve važne stvari, a da su vam pri tome ruke posve slobodne.

Iako je praktično nošenje važnih stvari, od novčanika do mobitela i ključeva važan čimbenik kvalitetne torbe preko ramena, nije jedini. Naime, ovaj modni dodatak nošen s prednje strane može dodati dašak boje ili neočekivani oblik inače jednostavnoj odjeći.

Za minimalistički i neutralan modni stil crossbody torbe predstavljaju ultimativni modni dodatak koji unosi malo živosti i razigranosti. Ako, ipak, radije ostajete u zoni udobnosti i klasičnih oblika, posegnite za kožnom torbom s kopčom ili modelom s izvezenim logotipom i gornjom ručkom za lak i vintageom nadahnut stil. Izbor je doista šarolik, a gotovo svaki cijenjeni modni brend ima svoju poželjnu interpretaciju.

  • +7
Crossbody torbe Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije