ZABLISTAJTE SA STILOM

Svečane frizure za doček Nove godine s kojima ne možete pogriješiti

29.12.2020 u 06:36

Bionic
Reading

Bit će ovo nešto drugačiji doček Nove godine, no svejedno je poželjno proslaviti sa stilom, u malom krugu najbližih ljudi i, naravno, besprijekorno dotjerani. Ipak je riječ o najiščekivanijoj noći u godini. Ni slučajno večer nemojte dočekati u pidžami i raščupane kose, jer ne kaže se bez veze da kako dočekate početak, takav će vam biti i ostatak godine

Bliži se novogodišnja noć u kojoj ćemo se svi truditi zablistati u velikom stilu, vjerujući kako će nam nadolazeća godina biti jednako blistava kao i mi pri ulasku u novu godinu.

Ne želeći ništa prepustiti slučaju, većina će paziti do najsitnijih detalja kada je riječ o pripremama za doček Nove godine. Haljinu ste već pronašli na ovogodišnjim sniženjima, a na red su došle šminka i frizura.

Kako se pripremiti za najveći tulum godine i ispratiti Staru godinu u punom stilu, ovisi o vama, no ako planirate uslikati blagdansku fotografiju na kojoj ćete izgledati poput filmske zvijezde, vrijedi pažljivo odabrati svoj novogodišnji look, a kako bismo vam u tome pomogli izdvojili smo 10 frizura s kojima nećete pogriješiti.

1. Zalizana punđa

2. Valovi začešljani iza uha

3. Visoka neuredna punđa

4. Polupodignuta voluminozna kosa

5. Glamurozni bob

6. Visoki rep

7. Kosa zalizana unazad

8. Pletenica

9. Bubble rep

10. Valovi u kosi