NOVI HIT

Dosadila vam je duga kosa, a ne želite je previše skratiti? Ovo je prava frizura za vas, a još je proglašena i najpoželjnijom

09.12.2020 u 09:51

Bionic
Reading

Svi koji su se barem jednom odlučili skratiti svoju dugu kosu u kratku bob frizuricu znaju da ima dana kada se s nostalgijom prisjećate stare frizure. Ako vam je dosadila duga kosa, a niste spremni za drastičan rez, onda je ova frizura savršen izbor za vas. Jednostavno se održava pa ne čudi to što je trenutačno najpoželjniji odabir

Pod imenom izduženi bob krije se nova hit frizura za kojom su poludjele brojne trendseterice, a zapravo je njezina vladavina došla sasvim spontano i logično.

Naime riječ je o frizuri koja se dogodi nakon što neko vrijeme ne šišate svoj kratki bob, koji ste ili redovito održavali ili ste se na njega tek odvažili.

  • +3
Bob Izvor: Profimedia / Autor: John Eddy / INSTAR Images / Profimedia

Kao što i samo ime govori, novi trend frizure je izduženi bob - vrsta prijelazne duljine. Sve više zvijezda i utjecajnih osoba svjesno se usredotočuje na tu duljinu kose. Izduženi bob daje nam savršenu priliku da malo promijenimo svoj izgled bez rezanja previše kose ili predugog čekanja da naraste.

Poput klasičnog boba, ova se frizura može stilizirati na vrlo različite načine. Izgleda posebno chic kada se napravi veliki uvojak i fiksira puderom ili lakom za kosu. To kosi daje punoću i izvrsnu teksturu.

Osim toga, i dalje se možete poigrati figarom koji različitim obujmom pramenova što ih zahvaćate daje različite varijante valovite frizure.

Bilo da su to lagani valovi na plaži, ravna kosa ili sjajne kovrče - izduženi bob odgovara svakom tipu kose. Zato smo apsolutno sigurni: casual bob nije instant trend frizura, već klasik kojem se uvijek rado vraćamo.