NEODOLJIVA SLASTICA

Sve za potpuni užitak u sočnim jagodama

23.05.2013 u 08:00

  • +18

Sve za jagode

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Bionic
Reading

Jagode u torti, jagode sa sladoledom ili možda šampanjcem? Sezona ukusnih jagoda traje i treba je dobro iskoristiti

Dok ste u trgovinama, možda ćete primijetiti kako je sve u proljetnim bojama, a sitnice i oprema za dom mame iz svakog kutka živahnim izgledom. Jednako tako, puno tih sitnica možete iskoristiti za serviranje sočnih jagoda ili slastica u kojima su one glavni i najbolji sastojak.

Zdjele za pohranjivanje važne su za jagode kao i za drugu hranu, posebno ako imate pun hladnjak. Ako ih planirate čuvati dan ili dva, uzmite posudu s poklopcem da jagode ne preuzmu miris hrane pohranjene u hladnjaku. Jedna od mnogobrojnih i simpatičnih posuda je i ona po kojoj možete pisati. Memo posuda s poklopcem u Home Sweet Home dućanu stoji 139 kuna.

Ako ste se odlučili za romantični pothvat, ovo je doba godine idealno za jagode i šampanjac. Čaše za šampanjac nisu skupe i mogu se kupiti u svakoj trgovini koja ima širi asortiman, a na istom mjestu vjerojatno možete nabaviti i hranu i piće te možda zgodnu zdjelicu u kojoj ćete servirati čarobne jagode.

Sladoled i jagode su kao dvije najbolje prijateljice i izvrsno se slažu. Za ovu sezonu uživanja u slasticama, preporučujemo jednostavne zdjelice u pastelnim bojama koje se primjerice u Kiki mogu kupiti za 14,90 kuna.

Nemojte zaboraviti da svježe jagode imaju malo kalorija, ali puno vitamina pa su idealne za doručak. Emmezeta za ugodan doručak s jagodama i žitaricama nudi zgodne zdjelice s natpisom My cereal i Your cereal po cijeni od 10 kuna.

Svježi sokovi ili neodoljivi smoothie uvijek će bolje izgledati u lijepoj čaši. Zara Home poznata je po velikom izboru posuđa, a visoka staklena čaša s cvjetnim uzorkom od 49 kuna kao stvorena je za serviranje pića od jagoda.