DUŠKO VALENTIĆ

Sve što sam u životu zaradio potrošio sam u kafani

17.04.2011 u 12:06

Bionic
Reading

Poznati glumac Duško Valentić priznaje da cijeli život nije naučio štedjeti, pa ne očekuje ni da će mu honorar od serije 'Najbolje godine' još dugo potrajati

'Moram reći da cijeli svoj život nisam uspio naučit kako čuvati novac. Kroz moje tijelo je prošlo dosta serija i pristojnih honorara, ali sve je to otišlo na to da me izgradi kao osobu, to znači - u kafanu. Ništa nisam spremio sa strane i dalje nisam pametan po tom pitanju. No izuzetno dobro sam se provodio, pa mi nije žao', priznaje glumac, koji se proslavio ulogom Papundeka u Velom mistu, no čak mu ni taj honorar nije potrajao duže od tri mjeseca.

Kraj snimanja popularne serije 'Najbolje godine' u kojoj je glumio svećenika Andriju posebno ga veseli jer će se konačno odmoriti i moći neko vrijeme provoditi s obitelji. 'S ovim damama na snimanjima sam proveo više vremena nego s vlastitom ženom. Ljubomore nije bilo jer imam izuzetno pametnu, izuzetno lijepu i vrlo mladu ženu koja je svjesna mog izgleda pa nema razloga za ljubomoru. Ja također nisam ljubomoran jer znam koliko vrijedim', našalio se Valentić, koji se ipak neće previše dugo odmarati jer planira turneju s predstavom 'Najbolje godine'. 'Ovaj posao je vrlo zanimljiv jer nikad ne znate kad ćete imati posla, a kad nećete. Kad imate, svi vas zovu, a kad ste slobodni, telefon vam je potpuno gluh. Na to se čovjek mora naviknut jer to je sudbina posla', kaže glumac koji u svojevrsnom slavonskom kabareu 'Najbolje godine', nastalom po motivima 'Đuke Begovića' Ivana Kozarca, izvodi pjesme Miroslava Škore.