KULTNI MODEL

Sve što ona nosi vrlo brzo postane apsolutni must have: Dobro zapamtite ove tenisice jer ćete ih uskoro viđati na svakom koraku

20.01.2023 u 12:10

Bionic
Reading

Nije nikakva novost to da je manekenska senzacija Hailey Bieber među najpoznatijim i najutjecajnijim 'it' djevojkama te da sve što ona isfura ubrzo postane modni trend

Iako svako godišnje doba ima svoj najpopularniji model pa je ljeto primjerice uvijek u znaku platnenih tenisica poput legendarnih starki, već sad su modni znalci sigurni da će prepoznatljive tenisice New Balance osvojiti gradske ulice ovoga proljeća.

New Balance 550 dominirale su modnim svijetom prošle godine, Adidasovi retro modeli Samba i Gazelle trijumfiraju sezonom jesen/zima 2022.-2023., a sad sve upućuje na to da će proljeće 2023. biti u znaku prepoznatljivog modela New Balance 2002R.

Spomenuti model među prvima je prigrlila manekenka Hailey Bieber, a dobro je poznato da ova dugonoga ljepotica i supruga pop stara Justina Biebera ima nos za najnovije trendove te sve što ona nosi vrlo brzo postane must have.

  • +6
Hailey Bieber Izvor: Profimedia / Autor: Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U čemu je posebnost New Balancea?

Inspirirane modelom MR2002, New Balance 2002R imaju sve odlike tenisica za trčanje i potplat N - ergy, koji pruža vrhunsku apsorpciju udaraca. Model vintage bez sumnje je jedan od najlegendarnijih američkog sportskog brenda i predstavlja savršenu ravnotežu između udobnosti i elegancije.

Osim Hailey, već su ga nosile modne ikone poput Else Hosk i Grece Ghanem, a prednost mu je i u tome što je vrlo svestran te se podjednako dobro kombinira uz traperice, ali i suknje i haljine.

  • +8
Slavni u tenisicama New Balance Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Manekenska senzacija Hailey spojila ga je pak s predimenzioniranom bež jaknom i sportskim kratkim hlačama.

  • +8
New Balance Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Ovaj jednostavan, udoban i ležeran izgled s trendi twistom izgleda sjajno te je u prvi plan istaknuo vitke noge jedne od najtraženijih manekenki sadašnjice.

Pa hvatajte bilješke i stavite na popis New Balance 2002R ako ste u potrazi za novim modelom tenisica uoči proljeća.