CARMEN GIMENO

Look za svaku prigodu: Bijele tenisice savršeno se slažu s kaputima i u trenu brišu godine

20.01.2023 u 10:44

Bionic
Reading

Ne možemo se zasititi stila neponovljive Carmen Gimeno,Španjolke koja nas uvijek iznova očara svojim sjajnim modnim kombinacijama bezvremenskog karaktera, primjerenima svima bez obzira imate li 20 ili 50

'Elegantna', 'Prekrasna', 'Savršena kombinacija', 'Odlično ti pristaje', ovo su samo neki od komplimenata na račun jedne od najomiljenijih influencerica u dobi iznad 50 koja je svojim najnovijim outfitom, jednostavnim, a toliko efektnim, sve u trenu oduševila.

Pa ako niste sigurni jesu li bijele tenisice primjerene i za zrelije dame, evo još jedne sjajne modne ideje koju je osmislila Carmen.

Španjolka s nevjerojatnim osjećajem za modu može se pohvaliti osebujnim stilom koji je sve samo ne dosadan pa ne čudi da joj broj obožavatelja stalno raste. Sjedokosa Španjolka iz Bilbaa uvijek ima sjajna modna rješenja koja nije teško isprobati jer često kombinira odjeću iz svima pristupačnih trgovina prihvatljivog cjenovnog ranga.

  • +19
Bijele tenisice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Domišljata Carmen servirala je još jedan genijalan look za koji je zaslužila samo pohvale, a sjajna je stvar kako je ponovno odlično uklopila komade zbog kojih nećete bankrotirati.

Zarina majica na pruge, tamnoplavi kaput s efektnim gumbima s potpisom i Hrvaticama omiljenog H&M-a, crne hlače i bijele tenisice minimalističkog stila s potpisom španjolskog brenda Yuccs fantastično izgledaju skupa.

Upravo su bijele tenisice modni klasik kojim nikad ne možete pogriješiti, osobito ako se radi o klasičnijem dizajnu koji ide uz apsolutno sve što imate u ormaru.

Kao i uvijek, pedeset plus influencerica nije odoljela look podignuti s par pomno odabranih detalja poput retro sunčanih naočala, crvenog ruža i - velikog crvenog cvijeta.