vrlo upečatljivo

Najodvažnije izdanje Branke Krstulović do sada: Spojila je naizgled nespojivo za stajling koji ne možete ne primijetiti

20.01.2023 u 09:23

Bionic
Reading

U javnosti je ne viđamo prečesto, a kada se pojavi, svo čekanje se isplati. Branka Krstulović stigla je na premijeru filma Babylon u sklopu filmskih večeri Tres chic u Kaptol Boutique Cinema i servirala svoje najodvažnije izdanje do sada

Branka Krstulović poznata je kao žena istančanog modnog stila. Njezin ormar kao da je preslika kakvog modnog časopisa, a ona uspijeva baš uvijek istaknuti svoju vještinu besprijekornog modnog kombiniranja. Tako u njezinoj verziji i obična crna haljina izgleda senzacionalno, crvena kreacija je spektakl, a ne razočara ni u klasičnom spoju crne suknje i svilene bluze.

No, koliko modno kombiniranje ima u malom prstu pokazala je na premijeri filma Babylon održanoj u Kaptol Boutique Cinema. Bivša misica i supruga vlasnika tvrtke Blitz film & video, Hrvoja Krstulovića, plijenila je poglede u više nego odvažnoj kombinaciji.

Klasičnu crnu haljinu, ali u zavodljivoj kožnoj verziji, koja je lijepo isticala njezinu besprijekornu liniju spojila je s posve neočekivanim dodacima – jarko ružičastim čarapama te ukrašenim salonkama jednako upadljive Barbie nijanse. Satenom presvučene salonke nose potpis modne kuće Balenciaga, a osim bojom, posebno se ističu velikim cvjetnim detaljem izrađenim od kristalnih perli. Ovaj model prodaje se za po cijeni od 1099 eura, a o njihovoj popularnosti svjedoči podatak da su rasprodane gotovo u svim internetskim trgovinama.

Stajling koji je nesumnjivo privlačio poglede zaokružila je većim okruglim naušnicama te malom večernjom torbicom.

Inače, popularnost ružičaste boje, objedinjeno nazvan kao 'barbiecore' trend modnu scenu osvojio je još prošlog ljeta. I dok se neke slavne dame odlučuju na hrabre stajlinge u ružičastom od glave do pete, druge ovu snažnu nijansu prisvajaju u detaljima. Kako god, moramo se složiti da je ovo Brankino najodvažnije izdanje do sada, kombinacija samo za dovoljno modno odvažne.

  • +5
Premijera filma Babylon Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL