VRIJEDI ISPROBATI

Sve samo ne dosadni: Ovi trendovi u svijetu manikure potpuno su zavladali Instagramom

21.09.2021 u 08:35

Bionic
Reading

Kao što je slučaj s modom prilikom pada temperatura, prigušenije boje tradicionalno su poželjne i na noktima, no ove jeseni trendovi su pomalo drukčiji, o čemu dovoljno svjedoči Instagram kao jedna od najutjecajnjih društvenih mreža na svijetu

U novu jesensku sezonu planirate zakoračiti s novim izgledom noktiju? Ovo su jedni od trenutno najvećih trendova u svijetu manikure na Instagramu.

Ružičasti kvarc nokti

Ovaj dizajn noktiju definitivno izgleda složenije nego što zapravo jest. Nokti s ružičastim, kvarcnim izgledom ove sezone posebno su in, a za ovu vrstu manikure ne morate se zaputiti do kozmetičkog salona.

Blijedo ružičastu nijansu laka za nokte, a koja je blago prozirna, nanesite na sve nokte. Zatim minijaturnom četkom nacrtajte bijele crte na noktu koje ćete zatim tretirati pamučnim štapićem kako biste stvoruili zamućen efekt. Ovaj postupak ponovite i do nekoliko puta ukoliko je potrebno dok ne postignete ružičasti kvarc izgled. Kada se slojevi laka osuše, nokte prijeđite prozirnim, završnim premazom.

Mliječni nokti

Ova manikura nosi naziv milkbath nails jer, kao što joj samo ime sugerira, izgledom podsjeća na mliječnu kupku, a ono što će se posebno svidjeti damama koje vole ukrašavati nokte jest činjenica da se ova vrsta manikure s lakoćom postiže u kućnoj radinosti, a nije joj odoljela ni latino diva Jennifer Lopez.

Nokti sa zakrivljenim linijama

Poput trenda ružičastih kvarc noktiju, ova vrsta manikure zahtjeva iscrtavanje linija u jednom ili nekoliko boja, a učinak je sjajan. Pri postizanju idealnog izgleda noktiju sa zakrivljenim linijama potrebno je koristiti najmanje četke.

Francuska manikura

U vremenima kada modnom scenom vlada takozvani Y2k stil odijevanja, nimalo ne čudi činjenica da se francuska manikura u modu vratila na velika vrata, no ne i bilo kakva. Bijeli lak za nokte istaknut na vrhovima prstiju zamijenili su raznobojni lakovi u pastelnim nijansama.

Naljepnice na noktima

Ovoga ljeta apsolutnim hitom postao je raznobojni, plastični nakit dječjeg šarma, a ovom trendu pridružuje se manikura u znaku šarenih naljepnica na noktima. Motivi oblaka, pizze ili smileyja samo su neki od mnoštva koji posljednjih tjedana ukrašavaju nokte beauty entuzijastica.

  • +11
Najpopularniji beauty proizvodi u 2020. godini Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije