KRALJICA STILA

Sve oči su bile uprte u nju: Lijepa Jennifer Lopez zadivila u raskošnoj haljini

03.01.2020 u 09:51

Bionic
Reading

Jennifer Lopez bila je zasigurno jedna od najatraktivnijih uzvanica na Međunarodnom filmskom festivalu u Palm Springsu gdje je oduševila raskošnom haljinom

U glamuroznoj haljini cvjetnog uzorka bez naramenica lijepa glumica i pjevačica ukrala je pozornost, a za ovu je romantičnu kreaciju koju potpisuje Richard Quinn dobila samo komplimente.

Latino diva koja je ove godine proslavila 50. rođendan ostavila je sve bez daha u ovom besprijekornom izdanju koje je naglasilo njezinu vitku figuru.

Jenny from the Block ovaj je uspjeli stajling dostojan crvenog tepiha upotpunila elegantnom punđom i prozračnim make upom. Satenski clutch u ružičastoj i ružičaste štikle zaokružili su ovaj outfit za čistu peticu zgodne Jennifer.

PALM SPRINGS

Poput modne revije: Holivudske ljepotice izazvale pomutnju u glamuroznim izdanjima

Pogledaj galeriju

Slavna ljepotica blistala je od sreće na ovom događanju u društvu zaručnika Alexa Rodrigueza od kojega se ne odvaja u posljednje vrijeme, a zajedno i odlaze u teretanu.

Svoj fantastičan izgled, otkrila je u jednom ranijem intervjuu, upravo duguje redovitoj tjelovježbi, a posebno plesu koji obožava.

'Ples je oduvijek bio vrlo prisutan u mom životu, a posvećivanje vremena gibanju i činjenju nečega dobrog za svoje tijelo ključno je za sreću. Doista vjerujem da kada se brinete o sebi i radite na svom zdravlju, možete bolje voditi brigu i o onima koje volite', rekla je tad J.Lo koja je svoju karijeru i započela kao plesačica.

  • +6
Jennifer Lopez Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER

Osim što bilježi uspjehe na ljubavnom planu, lijepa Jennifer je ove godine nominirana i za nagradu Zlatni globus kao najbolja sporedna glumica za ulogu Ramone u filmu 'Prevarantice s Wall Streeta' redateljice Lorene Scafarije.

Crvenim tepihom u Palm Springsu osim J. Lo, prošetale su se i Charlize Theron, Salma Hayek, Renée Zellweger, Laura Dern i mnoge druge slavne uzvanice s holivudske A-liste.

Hoće li lijepa Jennifer slaviti s vrijednim priznanjem znat ćemo u nedjelju 5. siječnja kad će se održati dodjela Zlatnih globusa.