STAJLING ZA ČISTU PETICU

S crnom jednostavno nikad nema greške, a zna to i Jennifer Lopez, koja je stajling razbila najpoželjnijim tenisicama

31.12.2019 u 11:18

Bionic
Reading

Možda je prije nismo doživljavali toliko ozbiljno u modnom smislu, ali glumica i pjevačica Jennifer Lopez posljednjih je nekoliko sezona itekako dala do znanja da zna što radi kada je moda u pitanju. Njezini stajlinzi iz dana u dan sve su bolji i za svaku pohvalu

Potpuno crnim stajlingom s nekoliko ključnih detalja Jennifer Lopez ponovno je pokazala da je s pravom svrstavaju u najbolje odjevene žene svijeta.

Popularna pjevačica i glumica na sebi je nosila crni klasični kaput ispod kojeg se nazirala jednostavna crna dolčevita brenda Wolford, koju je ova zgodna 50-godišnjakinja kombinirala uz kožne hlače francuske modne kuće Balmain i statusni Chanel remen s prepoznatljivom zlatnom kopčom.

Cijeli look zaokružila je predimenzioniranim Alexander McQueen tenisicama koje najradije nosi uz svoja ležerna izdanja, a za kojima su u 2019. ludjele trendseterice diljem svijeta.

Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: LALO-GAMR-VASQUEZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Tenisice s povišenim potplatom posljednjih sezona nametnule su se kao must have model, a da je njihova popularnost uistinu velika dovoljno govore i podaci modne platforme Lyst prema kojima su se ove tenisice pretraživale svake dvije minute. U 2019. bile su uvjerljivo najtraženiji model tenisica usprkos paprenoj cijeni od oko 3000 kuna.