NEZAHVALNa BOJA

Ove će tajice rijetko koja žena odjenuti, no ona se ne ustručava: Jennifer Lopez još jednom istaknula figuru

27.12.2019 u 11:21

Bionic
Reading

Gotovo svakodnevnom tjelovježbom i zdravim načinom prehrane, 50- godišnja latino diva Jennifer Lopez svoje tijelo dovela je do savršenstva, a svoje prepoznatljive obline često voli naglasiti odjevnim komadima koje se rijetke dame usude nositi

Da se ne može posve opustiti ni u blagdanskim danima, slavna J.Lo potvrdila je posjetivši teretanu u Los Angelesu u ležernom izdanju.

I dok većina dama, kada je riječ o tajicama, uglavnom bira tamnije modele koji bolje prikrivaju nesavršenosti i laskaju figuri, isto se ne može reći za slavnu latino divu koja posebno obožava bijeli model s potpisom brenda Beyond Yoga.

Njemu je ovoga puta pridružila bijelu majicu s potpisom francuske modne kuće Givenchy, a dominantnu bijelu boju naglasila je i odabirom zanimljivog para tenisica s potpisom brenda The Kooples.

  • +2
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Za postizanje glamuroznijeg dojma s casual kombinacijom, 50- godišnja zvijezda filma 'Prevarantice s Wall Streeta' pobrinula se dodatkom personalizirane, kristalima optočene boce, nalik onima lanca kafića Starbucks, kakvih ima nekoliko u kolekciji.

  • +5
Jennifer Lopez u UGG šlapicama Izvor: Profimedia / Autor: Kristin Callahan / Zuma Press, Kristin Callahan/ACE Pictures / INSTAR Images, BACKGRID / Backgrid USA i BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA

Osim po zarukama s bivšim igračem bejzbola Alexom Rodriguezom, J.Lo godinu na zalasku pamtit će i po uspjehu filma 'Prevarantice s Wall Streeta' zahvaljujući kojem si je osigurala nominaciju za prestižne nagrade SAG i Zlatni globusi, a mnogi joj predviđaju i nominaciju za prestižne Oskare zahvaljujući ulozi striptizete Ramone.

Božić i Novu godinu čitateljima tportala čestitaju Mia Dimšić, Nina Badrić, Davor Bernardić, Marin Rozić…