MUDAR ODABIR

Sve je zasjenila u staroj haljini koju je izvukla iz ormara

01.02.2016 u 11:00

Bionic
Reading

Holivudska zvijezda Demi Moore nenadano se pojavila na dodjeli nagrada SAG u ulozi prezenterice. Njezina iznenađujuća pojava na dodjeli nagrada bila je još upečatljivija zahvaljujući vintage haljini izvučenoj iz ormara

Brojne zvijezde s malih ekrana i kinoplatna ponovno su se potrudile briljirati na crvenom tepihu u najnovijim kreacijama svjetskih dizajnera. Za razliku od brojnih kolegica, glumica Demi Moore odlučila je ići linijom manjeg otpora duboko posegnuvši u ormar u potrazi za vintage haljinom Zaca Posena

Demi, koja broji 53 godine, prilikom uručenja zelene statue na dodjeli nagrada SAG sve je oduševila svojim odličnim izgledom i odabirom haljine za koju se kasnije saznalo da je djelo američkog dizajnera Zaca Posena. Crna haljina s valovitim nastavcima tkanine na rukavima, ovratniku i podnožju prvi put viđena je 2003. na jednoj od prvih revija američkog dizajnera.

Vintage haljinu Demi je naglasila dijamantnima koji su krasili narukvice, prsten i padajuće naušnice, a svoju prepoznatljivu dugu crnu kosu odlučila je svezati u nemarnu pletenica-punđu iz koje je izvirivalo nekoliko pramenova.

Trinaest godina nakon što ju je prvi put obukla haljina Zaca Posena stajala joj je savršeno kao i prvog dana.

Ime američkog dizajnera Zaca Posena već se poprilično udomaćilo na crvenim tepisima, a Demi Moore bila je jedna od prvih zvijezda koja je prepoznala njegov modni potencijal, često odabirući upravo njegove haljine.

'Demi je moj idol. Ona je tako senzualna i jaka', jednom prilikom izjavio je američki dizajner.