ŽENA BEZ MANE

Sve je ostavila bez riječi: Jennifer Lopez pokazala kako izgleda bez trunke šminke na licu

03.08.2020 u 10:23

Bionic
Reading

Za Jennifer Lopez, slavnu glumicu i pjevačicu, godine su doista samo broj, jer redovito izaziva oduševljenje svojim mladenačkim izgledom gdje god da se pojavi

Slavna ljepotica portorikanskih korijena koja je za ulogu Ramone u filmu 'Prevarantice s Wall Streeta' zaradila bezbrojne pohvale, ponovno je pokazala da svojim izgledom može zasjeniti i dvostruko mlađe kolegice iz svijeta showbizza.

Lijepa Jen koja je 24. srpnja proslavila 51. rođendan, postavila je na svoj Instagram profil fotografiju bez trunke šminke, a naravno komplimenti su samo pljuštali na sve strane.

'Dobro jutro svima', napisala je Jennifer uz hashtag 'jutarnje lice'.

'Prelijepa', 'Wow', 'Voljela bih da moje lice izgleda ovako ujutro kad se probudim','Prirodna ljepotica', 'Baby face', samo su se redali komplimenti njezinih brojnih obožavatelja.

Svi složili kako Jennifer uopće ne treba puno make upa jer je prirodna ljepotica.

  • +2
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Jennifer Lopez je u mnogim intervjuima naglašavala i kako godinama provodi zdrav način prehrane i tjelovježbe, nikad ne pije alkohol niti puši.

Sa svojim zaručnikom Alexom Rodriguezom s kojim je pronašla ljubavnu sreću, dijeli i ljubav prema sportskim aktivnostima pa ih se često može vidjeti i kako skupa vježbaju. Stoga nije ni čudo da Jenny from The Block izgleda fantastično i u svojim 50-ima.