ŽENA SA STILOM

Svaki njezin izlazak odlična je modna lekcija

20.10.2014 u 11:40

  • +2

Blake Lively

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Plavokosa glumica Blake Lively posljednjih je dana bila prava modna inspiracija na ulicama. Iako je u poodmaklom stadiju trudnoće, Lively izgleda bolje no ikad i još uvijek tijekom najobičnije šetnje uspijeva izgledati kao da je na snimanju modnog editorijala

Lijepa glumica blista u trudnoći koja je ne sprečava u zanimljivim modnim igricama kakve je pokazala u posljednje vrijeme na njujorškim ulicama. Blake ne krije da uživa u drugom stanju te da bi voljela imati puno djece. 'Dolazim iz velike južnjačke obitelji i iako sam najmlađa od petero djece, uvijek sam čuvala neke klince pa se oduvijek osjećam kao majka', izjavila je glumica.

Bivša zvijezda 'Tračerice' i supruga glumca Ryana Reynoldsa ima zavidan modni stil pa ne čudi što je obožavaju modni dizajneri. Njezin zanimljiv i jedinstven stil kombinacija je glamura iz davnih dana Hollywooda i kalifornijske opuštenosti. No ono što doista fascinira kad je u pitanju stil Blake Lively je činjenica da nema stilista te da sva svoja zanimljiva izdanja slaže sama što je prava rijetkost u svijetu showbiza.

Glumica je zaštitno lice parfema Gucci pa za svečane događaje uglavnom bira kreacije te modne kuće, kao i one Chanela budući da je jedna od muza Karla Lagerfelda. Christian Louboutin pak model svojih cipela nazvao je Blake njoj u čast. Redovito je na listi najbolje odjevenih žena na svijetu, a svako njezino pojavljivanje u javnosti nova je modna lekcija.

Blake je vrlo rano naučila što joj najbolje pristaje i zna istaknuti svoje adute, a to su prije svega duge noge pa stoga često bira minice ili haljine s prorezima. Voli se igrati s modom i trendovima, kraljica je kombiniranja različitih uzoraka, jarkih boja i upečatljivih modnih dodataka. I, začudo, nikad ne griješi.

Zaštitni je znak ove vitke plavuše prekrasna duga kosa koju najčešće nosi raspuštenu u blagim valovima, a kaže da joj je najboljii savjet za njegu kose dala majka. 'Kod šamponiranja kose cilj je riješiti se masnoće pri korijenu, a ne na vrhovima jer ih na taj način isušujemo. Mamin savjet kojeg se uvijek držim je nanijeti malo kokosova ulja na krajeve kose prije šamponiranja kako bi se spriječilo njihovo isušivanje', otkrila je Blake.