BRAČNA DOSADA

Svaka deseta žena prevarila je supruga

14.03.2011 u 11:23

Bionic
Reading

Svaka deveta žena u braku uopće ne konzumira seks, 62 posto udanih žena zamišlja drugog muškarca dok vodi ljubav sa suprugom, a čak 81 posto udanih žena svoj seksualni život opisuje predvidivim, pokazalo je istraživanje portala iVillage koje je provedeno na dvije tisuće žena u dobi od 18 do 49 godina

No zanimljivo je da, bez obzira na poražavajuće podatke o učestalosti seksualnih odnosa te sklonosti prevari, svaka druga žena za svog supruga će reći da joj je najbolji ljubavnik u životu. Stoga čudi podatak da bi čak četiri od deset udanih žena seks radije prespavale.

Portal iVillage ispitao je dvije tisuće udanih žena u dobi od 18 do 49 godina kako bi utvrdio koliko djeca i brak utječu na njihov seksualni život.

Rezultati nisu nimalo ohrabrujući i prema svemu se čini da se udane žene dosađuju. Naime, 23 posto žena u braku ljubav vodi najviše tri puta mjesečno, a 21 posto seksualnim se užicima odaje nešto češće, deset puta mjesečno.

Koliko im je u braku dosadno, govori i podatak da čak 70 posto ispitanica unaprijed zna lokaciju gdje će se dogoditi idući seks.

Više od polovice pak može predvidjeti čak i doba dana i poziciju u kojoj će se seks odigrati.

Zanimljiv je i podatak kako je 58 posto ispitanica izjavilo kako je u posljednjih tjedan dana barem jednom bilo spremno za akciju sa suprugom.

Istraživanje je začinio i podatak da je jedna od deset žena prevarila supruga.