TATA BERNIE NE ŠTEDI

Svadba Petre Ecclestone zasjenit će i kraljevsko vjenčanje

13.08.2011 u 20:33

Bionic
Reading

Na svadbi Berniejeve kćeri, koju su britanski mediji nazvali trodnevnom ekstravagancijom, svirat će Black Eyed Peas, pozvano je tristo gostiju, pozivnice su slane u pozlaćenim kutijama, a dolazi i Paris Hilton

Nema tih milijuna koje Bernie Ecclestone neće iskeširati da bi usrećio svoje kćeri. Nakon što je mlađoj Petri kupio najluksuzniju vilu u Hollywoodu, šef Formule 1 platit će, čini se, jedno od

najekstravagantnijih vjenčanja u povijesti.

Naučena samo na najskuplje u životu, Petra Ecclestone potkraj ovog mjeseca imat će vjenčanje iz bajke s kojim se, kako pišu britanski mediji, ono Kate i Williama neće moći mjeriti. Pozivnice su poslane u pozlaćenim kutijama s mirisnim svijećama i monogramom, pozvano je tri stotine gostiju, mjesto radnje bit će raskošni dvorac Odescalchi kraj Rima gdje se Martin Scorsese oženio Isabellom Rosselini, goste će zabavljati Black Eyed Peas, a zbog kćerine sreće Bernie i Slavica zakopat će ratnu sjekiru na nekoliko dana.

Samo za svoje prijatelje Petra će u rujnu prirediti veliku zabavu u svojoj novoj kući u Los Angelesu vrijednoj 91 milijun funti. Njezin odabranik, 28-godišnji James Stunt, sin britanskog tajkuna, dugo je bio na glasu kao ženskar u lovu na bogatu curu. Stunt nije bio nimalo drag Bernieju, još manje zahtjevnoj mami Slavici, no svojim ih je šarmom s godinama uspio pridobiti.

Prije svadbe, čije se pripreme privode kraju, Petra je u društvu tate i starije sestre Tamare dva tjedna krstarila Mediteranom. Prije kćerina vjenčanja Bernie je odlučio nekoliko dana provesti u Hrvatskoj sa svojom mlađahnom djevojkom Fabianom. Par je viđen u Dubrovniku i na Hvaru, a sljedećeg tjedna krenut će prema Italiji gdje je sve spremno za bajku Ecclestoneovih.