KLJUCANJE NA KLUPICI

Susjedi zbog Bareta zvali policiju

19.05.2009 u 18:11

Bionic
Reading

Goran Bare zakljucao je na klupici ispred zgrade u kojoj živi i iako je na kraju s njim sve u najboljem redu, susjedi su se šokirali prizorom te odmah pozvali policiju i hitnu pomoć

Nakon što je svojim ponašanjem postao glavna zvijezda Porina, frontmen Majki Goran Bare ne prestaje javnost šokirati svojim ponašanjem.

Tako je Bare uhvaćen kako usred bijela dana 'kljuca' na klupici ispred svoje zgrade, no taj prizor nije prošao u miru jer su se susjedi, ugledavši ga, uspaničili i pozvali hitnu pomoć i policiju.

Liječnici su mu izmjerili tlak, koji je bio u redu, no srce mu je kucalo nešto brže od normalnog. Nakon intervencije, Bare je najnormalnije ustao te se prošetao do svog stana, piše 24sata

Menadžer poznatog glazbenika Igor Boltek nije bio dostupan za izjave, no za jedan portal je izjavio da se Bare s liječenja vratio u studenome prošle godine te da je otad čist.

Navodno već šest mjeseci uzima Subotex te usto pije Normabele kako bi mogao spavati. Boltek, Baretov 'izlet na klupici' objašnjava činjenicom da je u posljednjih dva tjedna imao deset nastupa.