MODNE IGRICE

Supruga našeg rukometaša spojila nespojivo u trendi outfit

22.03.2017 u 11:35

Bionic
Reading

Supruga rukometaša Blaženka Lackovića na svome profilu na Instagramu objavila je fotografiju u modnoj kombinaciji kojom pokazuje da, poput poznatih trendseterica, zna kako spojiti nespojivo na zanimljiv način i pratiti trendove

Nikolina Lacković često nosi high street brendove kao što su Zara ili popularni švedski H&M, ali ima i zavidnu kolekciju skupocjenih komada s potpisom Guccija, Massima Duttija, Balenciage, Alberte Ferreti ili Louisa Vuittona.

📸💐 #losteria #germany #einbisschenspaßmusssein

Objavu dijeli Nikolina Lackovic (@ninalackovic)

Zarin crni top od čipke ovoga puta domišljato je spojila s klasičnom bijelom majicom koja će i ove sezone biti nezaobilazan komad. Takva jedna majica, poput bijele košulje ili male crne haljine, uvijek se savršeno nadopunjava sa svim krpicama i treba je imati u ormaru. Ako ništa drugo, dobre traperice, tenisice i bijela majica izgledaju odlično za šetnju gradom, dnevne obaveze ili druženje s prijateljima.

🍤🍣...#lunchtime #familytime #workandpleasure

Objavu dijeli Nikolina Lackovic (@ninalackovic)

Oni hrabriji stavit će preko i top od čipke jer to je jedan od trendova koji će vladati ovog proljeća. Supruga poznatog sportaša uz trendi kombinaciju nosila je i traperice sa širokim nogavicama, a one su pak s potpisom francuske modne kuće Sonia Rykiel.

International Women's Day ❤️🌹#internationalfrauentag #streetstylegermany #workandpleasure

Objavu dijeli Nikolina Lackovic (@ninalackovic)