MODEL OKO KOJEG SE LOME KOPLJA

Supruga Justina Biebera ima cipele za kojima žude sve trendseterice

22.07.2020 u 10:37

Bionic
Reading

Zahvaljujući novom kreativnom direktoru Danielu Leeju, koji se brendu pridružio u srpnju 2018. godine, modna kuća Bottega Veneta doživjela je potpuni modni prekokret. Posljednjih sezona sve što lansira talijanska modna kuća u rekornom roku postane hit, a jedan od Botteginih najtraženijih komada su neobične mrežaste štikle koje su izazvale pomamu među modnim ovisnicama

Popularne kožne štikle od rastezljive mreže s četvrtastim potplatom oduševile su zaljubljenice u modu čim su se pojavile na policama trgovina, a nije im odoljela ni lijepa manekenka i supruga Justina Biebera, Hailey Bieber.

Slavna ljepotica nedavno je ove hit štikle u boji kože uskladila s vrućim traper hlačicama, bijelim crop topićem i ljubičastom košuljom. Nude štikle trebale bi biti 'must have' u ormarima žena diljem svijeta jer pristaju uz apsolutno sve što vam padne na pamet, a s jednim ovakvim cool Bottegicama zasigurno nečete pogriješiti.

  • +6
Hailey Bieber Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bottega Veneta je proteklih sezona, uključujući ove, lansirala nekoliko hit modela štikla, od kojih su možda najviše pažnje dobile natikače na petu od isprepletene kože i sandale na petu po uzoru na japanke. Jedina boljka mrežastih štikli s dodatkom zlatne nanogice koje su osvojile modni svijet je njihova paprena cijena od oko 8.000 kuna.

Na stranici modne kuće pronaći ćete i nešto jeftiniji model iz prijašnje kolekcije čija cijena iznosi oko 6.000 kuna.

No, paprena cijena ne sprječava modne ovisnice da posljednju kunu investiraju u modne dodatke s potpisom ove talijanske modne kuće koja se podigla iz pepela.

U periodu od godinu dana, dizajner Daniel Lee je pretvorio zaboravljeni brend u modno ime o kojem se ne prestaje govoriti. Ovoj tvrdnji u prilog dovoljno govore podaci o prodaji i činjenica da gotovo ne postoji street style zvijezda svjetskoga glasa koja u svojoj kolekciji ne posjeduje Botteginu torbu ili hit štikle s četvrtastim potplatom.