MODNA LEKCIJA

Ne znate kako kombinirati kožne hlače i kultne tenisice? Možda vas inspirira trendseterica Hailey Bieber

30.06.2020 u 10:51

Bionic
Reading

Hailey Bieber, manekenska zvijezda i supruga pop zvijezde Justina Biebera, redovito privlači poglede svojim sjajnim modnim izdanjima

Visoka i vitka 23-godišnja plavuša modu ima u malom prstu što dokazuje svakim svojim pojavljivanjem. Jedna je od onih dama s urođenim smislom za stil, pa često sa svojim bliskim prijateljicama, sestrama Hadid i Kendall Jenner diktira trendove pa ne čudi da na društvenim mrežama ima rastuću vojsku obožavatelja.

Zgodna influencerica je ponovno pokazala kako je itekako upućena u modne trendove u još jednom izdanju bez greške. Plavokosa Amerikanka koja dolazi iz poznate glumačke obitelji Baldwin, mamila je poglede u oversized bež kaputu muškog kroja brenda Acne Studios ispod kojeg je nosila crni 'cropani' top i kožne hlače (Loewe) kakve su ove sezone must have među fashionisticama.

  • +5
Hailey Bieber Izvor: Profimedia / Autor: Stoianov-spot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Odličan dnevni look za koji ne sumnjamo kako će inspirirati mnoge modne ovisnice, upotpunila je bijelim tenisicama Nike Air Force 1 i kožnom torbicom s potpisom Saint Laurenta. I dakako, crnom maskom koju je Hailey pretvorila u cool modni detalj te upečatljivim naušnicama ringovima prestižnog talijanskog brenda Bottega Veneta.

Hailey je nedavno u društvu svoje prijateljice Belle Hadid posjetila Sardiniju gdje su manekenke uživale u morskim radostima, a nakon toga se sa suprugom uputila u Utah.

  • +7
Bella Hadid i Hailey Bieber Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kako se pisalo, Haileyin suprug Justin Bieber se našao u velikim problemima jer je djevojka pod lažnim imenom Danielle na Twitteru iznijela niz optužbi za seksualno napastvovanje koje je počinio pjevač 2014. u hotelu u Austinu.

Glazbenik je te navode odmah demantirao i okarakterizirao ih kao lažne te planira poduzeti korake kako bi mu se nanesena šteta nadoknadila - navodno se radi o iznosima od nekoliko milijuna dolara.