REVIJA NA RIVI

Supermodeli Heidi, Naomi i Claudia stižu u Split?!

Bionic
Reading

Splitska riva početkom sljedećeg ljeta mogla bi postati najduža, ali i najslavnija modna pista u Hrvatskoj. Pistom dugom 300 metara, od fontane do ulaza u Dioklecijanove podrume, mogli bi prodefilirati i svjetski top modeli Heidi Klum, Naomi Campbell i Claudia Schiffer

Damir Karaman, organizator gradskih manifestacija i vlasnik agencija Best i Karaman koncert koji ove godine obilježava 15 godina rada, za Slobodnu Dalmaciju otkrio je svoje planove da u grad pod Marjanom dovede najpoznatije svjetske manekenke.

'Već šest mjeseci pregovaram s agentima i postoje velike šanse da na ovaj modni spektakl dovedem Claudiju, Naomi i Heidi', rekao je Karaman i dodao: 'Ova modna revija bit će modni spektakl kakav Hrvatska još nije vidjela. Do sada su modne revije bile uglavnom u malim, skučenim prostorima, samo za odabrane, no ovoga puta želimo da svi koji to žele dođu pogledati reviju i time postanu dio ovog jedinstvenog događaja. Planiram prednost pri izlaganju dati domaćim tvrtkama, splitskim modnim kreatorima, jer mi doista imamo što pokazati Splitu, Hrvatskoj i svijetu', otkriva Karaman.

Modna revija na najdužoj pisti u Hrvatskoj bit će jednim dijelom posvećena i Hajduku, omiljenom splitskom stogodišnjaku. 'Naravno da ćemo obilježiti i Hajdukovih stotinu godina koje će se slaviti cijele sljedeće godine, a na reviji će biti jedan izlazak posvećen baš Hajduku', najavljuje svoj ambiciozan plan Karaman.

Kao i dosad, i za organizaciju takvog događaja trebat će blagoslov gradske vlasti. 'Nadam se da ću dobiti ovo povjerenje i dogodine, uložio sam mnogo truda da Split oživi cijelo ljeto, da bude po svačijem ukusu i mjeri', kaže Karaman, ponosan na to što je ljeto odradio u petoj brzini, jer u njegovoj su organizaciji bile čak tri gradske svečanosti.