DVAPUT MJESEČNO S OCEM

Sud odlučio: Severina zadržava sina!

29.03.2014 u 08:40

Milan Popović na sudu

Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalović

Bionic
Reading

Prema odluci suda, Milan Popović moći će dva puta mjesečno viđati sina te on ostaje s majkom, a morat će plaćati 15 tisuća kuna mjesečno

Na sudu u Zagrebu donesena je odluka o skrbništvu nad Aleksandrom Popovićem, sinom Severine i 'kralja bakra' Milana Popovića, čiji brak je u međuvremenu razvrgnut. Popović će dva puta mjesečno moći viđati sina te on ostaje sa Severinom. Osim toga, Milan će plaćati alimentaciju u iznosu od 15.000 kuna mjesečno, objavio je Jutarnji list.

Odvjetnica Jadranka Sloković, koja je u slučaju zastupala Severinu, izjavila je: 'Zadovoljni smo prvim dijelom presude da dijete ostaje kod majke, to smo i tražili. Ali dijete može ići i izvan Hrvatske na druženje s ocem, što po nama nije dobro jer ne može biti bez majke po nekoliko dana.'

Podsjetimo, ljubav između Severine i Milana dogodila se na prvi pogled krajem 2010. Milan nije skidao pogled sa Severine, pjevačice koja je uz Harisa Džinovića nastupala na njegovoj 45. rođendanskoj proslavi pjevajući svoje najveće hitove.

Njihova veza je od samih početaka bila vrlo burna. Rastavljali su se i sastavljali nekoliko puta u samo godinu dana, imali izljeve ljubavi, iznosili prljavi veš... Kraj je Severina proglasila u kolovozu, a potom se oglasio i Milan izjavom da nisu zajedno od lipnja 2011. Iz veze imaju dvogodišnjeg sinčića Aleksandra.