KRIVI IZBOR

Styling Emme Watson na rubu modne katastrofe

04.06.2013 u 20:06

Bionic
Reading

Na premijeri filma 'This Is The End' u centru pozornosti svakako je bila mlada glumica Emma Watson koja je na crvenom tepihu vodila borbu s topićem koji je opasno prijetio da će skliznuti

Odjevena u zanimljivu crno-bijelu modnu kombinaciju, mlada glumica Emma Watson imala je sve predispozicije da na crvenom tepihu povodom svog posljednjeg filma 'This Is The End' zablista u punom sjaju. Međutim, 23-godišnja glumica odjenula je broj preveliki topić koji joj je neprestano klizio i opako prijetio otkrivanjem puno više do planiranog.

Tijekom premijere Emma je nervozno koračala crvenim tepihom neprestano navlačeći topić prema gore i pokušavajući spasiti situaciju. Glumačka zvijezda koja se proslavila ulogom u Harry Potteru za premijeru u Los Angelesu odjenula je crne hlače, klasične crne salonke te zebrasti crno-bijeli topić ukrašen zanimljivim peplumom u obliku mašne.

Vitka mlada glumica koja se izdvaja svojim dječačkim izgledom u jednom trenutku je ipak uspjela nekako namjestiti topić i spriječiti katastrofu te je poziranje na crvenom tepihu odradila poput prave profesionalke.